Minimalac Zvezdinih rezervista: Joveljić pogodio, Gobeljić se opet povredio

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.03.19. | 12:53

IMT pružio više nego dobar otpor – 1:0

Imali su priliku rezervisti Crvene zvezde (igrači koji nisu bili u prvom planu za večiti derbi)  da se kvalitetno preznoje, a ujedno i da se nametnu Vladanu Milojeviću pred naredne izazove. Crveno-beli nisu oduševili, ali se na kraju savladali srpskogligaša sa Novog Beograda, IMT sa 1:0.

Stručni štab crveno-berlih izveo je više nego koretak sastav. Vezni red su činili Vulić, Ivanić i Ebesilio, dok su po krilima delovali Jirka i Vukanović.

Izabrane vesti

Zvezda je u doberoj meri kontrolisala utakmicu, ali je stigla do jednog gola. Odliču akciju krunisali su Jirka i Dejan Joveljić. Mladi slovački reprezentativac je asistirao, a mladi napadač je iz neposredne blizine pogodio.

Joveljić je u uvodnoj fazi meča propusti još jednu priliku. Šansu u Zvezdinom timu su dobili i omladinci. Eraković je činio štoperski tandem sa Babićem, Jočić je zamenio Vulića, a pridošlica iz Partizana Martin Novaković je dobio šansu umesto Ebesilija.

Meč sa IMT-om je počeo Marko Gobeljić. Međutim, posle četiri minuta je izašao iz igre. Verovatno ga i dalje muči povreda zadnje lože.

CRVENA ZVEZDA:Popović (od 49. Supić) – Gobeljić (od 4. minuta Milikić), Babić, Eraković, Hajdin – Vulić (od 46. Jočić), Ivanić (od 46. Milijaš), Ebesilio (od 64. Novaković) – Jirka, Vukanović, Joveljić.

IMT: Crnobrnja, Ilić, Džinović Vukašinović, Marković, Zorić, Goranović, Dunjić, Dimitrić, Bajić, Šošević.


tagovi

Dejan JoveljićErik JirkaMarko Gobeljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara