Komentari na vest

Miralem Sulejmani pregovara o povratku u srpski fudbal posle 17 godina

г

гост 1312

pre 8 meseci

Кад се сетим, као клинци играмо против генерације ‘88 партизана, Сулејмани, Босанчић, браћа Маринковић, буквално су били друга димензија… Сулејмани играо левог бека, више је био у и око нашег 16-ерца, ниси могао да га ухватиш, врхунски играч. Направио је добру каријери, ово једино за душу ако хоће да игра, било би добро за лигу!
Ž

Žgane

pre 8 meseci

Sulejmani je isto godište kao D. Tadić i daleko je bio veći talenat od kapitena sadašnjeg nacionalnog tima. Dok se Dušan tek probijao u Voši kao starter u sezoni 2007-2008 Miki je bio u tandemu s D. Pranjićem i A. Alvešom najbolji trio u Holandiji u dresu Herevena, a po dolasku u Ajaks Sulejmani je zasenio i jednog L. Suaraze u prcuh godinu ipo dana u dresu Kopljanika. Sulejmani je najveći talenat od kad smo samostalna država do danas i velika je šteta što ovaj čovek imao brojne pehove...
G

Gost011

pre 8 meseci

Momak beogradjanin... veze nema sa tim mentalitetom, lupetas gluposti... jedan sin mu se zove Luka, covek Srbin, peva himnu izjasnjava se kao Srbin
z

zna

pre 8 meseci

li neko kako i gde bi mogao da se kupi njegov dres ako dodje u imt? bila bi gotiva imati taj dres, ako uopste postoji sansa...
S

Sve štihovi

pre 8 meseci

Sulejmani dolazi u Dubočicu, Tadić u Loznicu na kraju sezone, sad odmah dovode Jojića, a Jović pojačava špic Timoka. U istom trilingu će biti raspoređeni sledeći treneri na klupe, sveža trenerska krv: Veseljko Tivunović, Boban Bajković i Kodžo.
p

pfk??

pre 8 meseci

Ovaj da se skocka malo i spremi 100% u partizanu bio starter, strašan potencijal bio. Kad ga ajax platio nekad davno 16 milj.
M

Maja N. bomba

pre 8 meseci

IMT je Srpski Ipswich
p

prelzni

pre 8 meseci

Do kada traje prelazni rok
B

Blaki

pre 8 meseci

Sutra sleće hilihopterom u Novi Pazar!!!
J

Jole al pravi

pre 8 meseci

Leti, leti, Sulejmani..
s

stručno

pre 8 meseci

Mislim da bi Sulejmani više legao Pazarcima!
B

BREkalo

pre 8 meseci

Šimunić likes this.
D

Divni veliki covece

pre 8 meseci

Moj omiljeni igrač i čovek nekada. Oduševio me još tad, koliko je isticao pripadnost Srbiji i ljubav prema svemu srpskom. Pevao himnu sa osmehom još u mlađim kategorijama. Iz dobre ponosne goranske/starosrpske porodice.
L

Logitech

pre 8 meseci

On bi Vosi dobro dosao umesto Cumica.
l

llllllll

pre 8 meseci

Velikih?? Aleksa Vukanovic? gde ide ovaj narod majko maja. lik nije ni za klikeri
T

Tarantula

pre 8 meseci

Jašta,ti si,i takvi nesrećnici poput tebe odveli Zvezdu u ligu šampiona!😂😂😂😂
V

Vozd33333

pre 8 meseci

Ako duguje pare, doci ce u imt. Pametnom dovoljno
Б

Брат од Генија

pre 8 meseci

Каква лева нога, Сулејмани одличан играч
m

mikac678

pre 8 meseci

A šta rade ovi naši slepci iz uprave, Sulejmani čim pregovara sa IMT-om to znači da dolazi za neku siću! Bukvalno bi bi bilo dobro istrpeti do proleća u kakvom god da je stanju jer nama ovakav igrač treba
П

Петровград

pre 8 meseci

Коме нама ? Новом Пазару ?
v

v1ad

pre 8 meseci

Dobar igrac, verovatno bi napravio jos bolju karijeru da nije imao tolike povrede. Sad jos par godina da odigra u laksoj ligi. Mislim da ce mu nasa sporija liga dosta odgovarati.
n

nesto

pre 8 meseci

ali Sulejmani je brzi
?

??

pre 8 meseci

Ako dodje nemaju sta da izgube, mogu samo da dobiju na iskustvu
v

v1ad

pre 8 meseci

Pitanje je samo sta ce da igra. Sulejmani uglavnom igra levo, a IMT je tu vec doveo ovog Zueva. Mozda ce igrati 10ku, ili desno.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Sulejmani, Jovetic/Ljajic, Ljajic/Jovetic- Djurdjevic, tako je trebalo da izgleda napad Partizana ovih godina, ali, nista.
B

Burek

pre 8 meseci

I ja bih da ženim JLo, ali realnost...
G

Girth

pre 8 meseci

Tvoji komentari na ovom portalu, a la kako Perica zamišlja i priželjkuje svet, su vrh. Jel si zaista 71. godište? 😂😂😂 Molim te reci da si 2011. ili barem 2001.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Nisam, ali, od sada cu uvek odgovarati da sam rodjen 1901.
G

Girth

pre 8 meseci

Haha pa to ti dođe na isto. Ti koji su u dubokoj starosti su uglavnom na istom mentalnom nivou kao i ovi u predškolskom uzrastu.
p

popad

pre 8 meseci

znaci i sulejmani voli da zavrti točak
T

Tarantula

pre 8 meseci

Hahahhahahhah, ahahahhahahah,dobro me nasmeja prijatelju,još nas ima koji znamo ko igra u imt u!Mislim da od 25 igrača,njih 22 sugurno na kamati negde.