Mirković: Opet smo dali gol i postali nervozni

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.11.18. | 21:22

Okuka nije želeo da komentariše penal nad Jankovićem

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković posle pobede nad Vojvodinom rekao da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu, ali da je ponovo posle prvog gola dozvolila sebi da upadne u nervozu.
„Važna pobeda za nas protiv čvrste vojvodine. Opet posle prvog gola ušli u bespotrebnu nervozu koja je maltene trajala do drugog pogotka. Evirdentno da se uvukao strah među igrače. Igrali smo dosta dobro, izgarali smo na terenu i zaslužili pobedu“, rekao je Mirković novinarima na stadionu u Humskoj.

Rumun Gabrijel Enake je na drugom meču zaredom postigao gol?
„On je to zaslužio radom u prethodnom periodu. Pravi je profesionalac u momentima kad nije bio u prvom planu, radio je i čekao šansu. Iskoristio je svoju šansu. Imali smo dosta dobrih situacija koje nismo realizovali, uvek je dobro kad se daju golovi“.

Izabrane vesti

Treću utakmicu zaredom golu je prethodila dobro uigrana akcija?
„Sve je slučajno (ha-ha)...“

Trener Vojvodine Dragan Okuka smatra da je njegova ekipa, osim na početku, igrala dobro.
„Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Moram da kažem da je Vojvodina osim u prvih 25 minuta igrala dosta dobro. Pogodili smo prečku, imali još dve stopostotne situacije za gol. Partizan je to znao da kazni drugim golom. Dosta dobrih stvari smo napravili u drugom poluvremenu, šteta što smo primili drugi gol“, naveo je Okuka.

Kako ste videli situaciju u kojoj je sviran penal za Partizan?
„Svi različito to vidimo, moram da pogledam snimak. Sudija je tako presudio“, zaključio je Okuka.

Foto: Starsport


tagovi

Zoran MirkovićDragomir Okuka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara