Dijabate (© MN Press)
Dijabate (© MN Press)

Misterija Dijabate: Nije se vratio u Beograd, ni Duljaj ne zna gde je

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.23. | 14:04

Afrikancu nije prvi put da kasni

Jedan problem nikad ne dolazi sam. Gde je jedan, tu je i drugi, treći... Na igračku i rezultatsku krizu Partizana nadovezala se i kadrovska. Razlog Fuseni Dijabate se (još) nije vratio u Beograd.

Reprezentativac Malija bio je odustan minulih desetak dana, pošto je trebalo da predstavlja državu u dvomeču sa Gambijom u okviru kvalifikacija za Afrički kup nacija, očekivalo se da debituje za državni tim, međutim, nije se našao ni u protokolu pomenutih utakmica. Posle njih mu se svaki trag izgubio.

Izabrane vesti

Ni crno-beli ne znaju gde se u ovom trenutku nalazi krilni napadač.

Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju“, delovao je razočarano šef stručnog štaba Igor Duljaj, a kako sad stvari stoje teško je očekivati da nekadašnji član Trabzoina konkuriše za gostovanje Vojvodini (subota, 20 časova, TV Arena Premium 1).

Ovo Fuseniju Dijabateu nije prvi ispad. Za vreme mandata Gordana Petrića kasnio je prilikom dolaska na početak zimskih priprema, a prema rečima prethodnog trenera imao je i ranije slične propuste.

Ostali reprezentativci su se vratili u Beograd u predviđeno vreme. U pitanju su Bibars Natho (okončao boravak u selekciji Izraela), Igor Vujačić (Crna Gora), Siniša Saničanin (Bosna i Hercegovina), Mihajlo Ilić i Samed Baždar (mlada reprezentacija Srbije).


tagovi

FK PartizanFuseni Dijabate

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara