Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Mitar 101 (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.22. | 21:42

Srpski napadač nastavio golgetersku seriju u Premijer ligi

Dominirao je minule sezone u Čempionšipu, oborio sve rekorde, a onda je nastavio teror u Premijer ligi. Aleksandar Mitrović je u utakmici petog kola upisao i peti pogodak, a 101. u dresu Fulama. Posle Liverula (dva), Brentforda i Arsenala zatresao je i mrežu Brajtona ove sezone.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Fulam je izvršio ozbiljan pritisak na odbranu rivala. Urodio je plodom u 48. minutu. Neskens Kebano je uhvatio volej u kaznenom prostoru rivala, utisak je da je hteo da šutira, ali je lopta otišla u stranu. Pravo na nogu neumoljivom srpskom napadaču kojem nije bilo teško da savlada Roberta Sančeza.

Izabrane vesti

Tek drugi put u sezoni se zatresla mreža Galebova, ali prvi put od strane protivničkog igrača. U prvom kolu je u pobedi nad Mančester junajtedom (2:1) autogol postigao Aleksis Mekalister. Samo par minuta nakon pogotka srpskog napadača ponovo je Sančez morao da vadi loptu iz mreže i opet ga je savladao saigrač - Luis Dank.

Mitrović je tako drugi strelac Premijer lige u ovom trenutku, a ima još dovoljno vremena da se makar izjednači sa Erlingom Halandom na vrhu liste (šest golova).



tagovi

Aleksandar MitrovićFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara