Mitrović bio na Marakani

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 16:37

Fudbaler Genta se tom prilikom susreo sa sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom od kojeg je uzeo dresove i opremu Crvene zvezde. Pretpostavlja se za poklon bliskim prijateljima

Povremeneni reprezentativac Srbije Stefan Mitrović bio je u četvrtak na stadionu Rajko Mitić, saznaje MOZZART Sport. Kako se može čuti od izvora bliskih ljudima najtrofejnijeg srpskog kluba, u pitanju je bila samo prijateljska poseta.

Mitrović se tom prilikom susreo sa sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom, sa kojim je u odličnim odnosima, a od kojeg je uzeo dresove i opremu Crvene zvezde. Pretpostavlja se za poklon bliskim prijateljima.

Izabrane vesti

Jedan od glavnih pikova crveno-belih u letnjem prelaznom periodu stasao je u omladinskoj školi Rada, a prvi inostrani angažman ostvario je već sa 20 godina, kada je postisao za slovačku Petražalku.

Mitrović je pod ugovorom sa belgijskim Gentom do leta 2020, godine, a zimus mu je zbog povrede skočnog zgloba propao transfer u francuski Sent Etjen.

Povređeni zglob operisao je krajem februara, a sada mu predstoje razgovori sa upravom Genta, posle kojih će moći da kreira planove za blisku budućnost. Tada će verovatno biti i jasnije kolike su šanse vodećih ljudi Crvene zvezde da ga privole u svoje redove.

Foto: Star Sport


tagovi

Stefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara