Mitrović je kao Širer

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 16:53

Tako bar tvrdi nekadašnji trener Fulama Roj Hodžson

Još tačno pet dana ostalo je do konačnog obračuna, finala plej-ofa u Čempionšipu između Aston Vile i Fulama i odluke o poslednjem putniku u Premijer ligu za narednu sezonu.

Biće to okršaj dva različita stila fudbala, lepršavog Fulama i konkretne Aston Vile, fleksibilnog Jokanovića i strogog Stiva Brusa, na kraju krajeva i legendarnog Džona Terija i preporođenog Aleksandra Mitrovića od koga se najviše očekuje na Krejven Kotidžu. Nekadašnji menadžer Fulama Roj Hodžson gledao je srpskog napadača protiv Derbija i nije ostao ravnodušan na još jednu sjajnu partiju.
"Nismo skoro video bolje napadačko izdanje nego njegovo protiv Derbija u revanšu. Mitrović je fantastično koristio svoje telo da drži loptu i razgrće protivničke fudbalere. Uspešno je razigravao saigrače, kao nekada što je radio Alan Širer", ističe Hodžson.

Izabrane vesti

Bivši selektor Engleske jedva čeka finale plej-ofa.
"Mislim da ćemo gledati fantastičnu utakmicu. Dobro je za fudbal što će trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi odlučivati o plasmanu u Premijer ligu umesto lošijih. Takav sam, jednostavno mrzim kada se šestoplasirani tim u Čempionšipu dovuče do Premijer lige. Gledao sam poslednji okršaj u Čempionšipu, Fulamu je bilo teško da slomi otpor Aston Vile, ali će Brusovom timu ovog puta biti najteže da se izbori sa brzinom na krilima gde dominiraju Sesenjon i Frederiks", zaključio je Roj Hodžson.

Finale plej-ofa Čempionšipa igra se na Vembliju u subotu od 18 časova.

Foto: Action Images


tagovi

Roj HodžsonAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara