Alfi Mouson
Alfi Mouson

Mitrović na lekarskim, za njim stiže i štoper od 20.000.000 funti!

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.07.18. | 16:02

Fulam sve jači

Aleksandar Mitrović bi do kraja dana trebalo i zvanično da bude potvrđen kao pojačanje Njukasla, a za njim stože još jedan igrač od dvadesetak miliona – Alfi Mouson.

Fulam je juče postigao dgovor sa Njukaslom oko kupovine srpskog napadača koji će koštati minimalno 25.000.000 evra, a ako ispuni određene bonuse i preko 30.000.000 evra. Mitrović je juče napustio Njukaslov trening kamp u Portugaliji i vratio se na Ostrvo, a danas je počeo lekarske preglede pred potpis ugovora sa Fulamom. Ako sve prođe kako treba Fulam će večeras ili sutra ujutro zvanično potvrditi transfer i otkriti na koliko godina je potpisan ugovor sa srpskim reprezentativcem.

Izabrane vesti

Posle Mitrovića, Fulam bi trebalo da realizuje još jedan veliki transfer. Sledeće pojačanje će biti Svonsijev štoper Alfi Mouson. Posle ispadanja Labudova u Čempionšip, Mouson je postao jedan od najtraženijih štopera na Ostrvu. Još prošlog leta je Vest Hem pokušavao da ga dovede, ali Svonsi tada nije želeo da ga proda. Sada će morati kako bi nadoknadio troškove od ispadanja u Premijer ligu. Vest Hem je i dalje zainteresovan, kao i Barnli, Everton i Sautempton, ali je Fulam favorit prema poslednjim infomacijama sa Ostrva.

Klub Slaviše Jokanovića je spreman da plati traženu cenu od 20.000.000 funti i dva kluba su jako blizu konačnog dogovora. Takođe, igrač bi radije u Fulam nego u neki drugi od pomenutih klubova. Skaj Sports javlja da su ostali još detalji do realizacije transfera koji bi trebalo da bude potvrđen u narednih 72 sata.

Sa Mitrovićevim i Mousonovim transferima, Fulam bi došao blizu finalizacije prelaznog roka. Meta je i dalje Ektor Erera iz Porta ali Zmajevi traže prevelikih 40.000.000 evra za meksičkog reprezentativca koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar MitrovićAlfi MosonLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara