Mladen Krstajić: Ne možemo mi sa klupe da reagujemo, nešto je i do igrača

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.09.18. | 23:37

“Ostaje gorak ukus u ustima“, kaže selektor Srbije

Vidno nezadovoljan Mladen Krstajić na konferenciji za novinare posle remija Srbije i Rumunije. Toliko da je čak novinare “prekorio“ kada su ga upitali da li su česte promene u timu jedan od razloga što Orlovi jeftino primaju golove i ne uspevaju da sačuvaju prednost. Ali ne spori da se to dešava. I da već postaje problem,

“Ostaje gorak ukus u ustima. Dva puta smo vodili. Nismo zaslužili da ostanemo bez pobede, ali to je fudbal. Bili smo bolji tokom cele utakmice, imali šanse, posebno u prvom poluvremenu, na kraju smo primili dva jeftina gola, a to se broji“, bile su prve Krstajićeve impresije posle meča u Humskoj

Izabrane vesti

Jeftini golovi – da. Ne i prvi put. Visili smo i u finišu utakmice protiv Litvanije, iako su oni bili zreli za debakl.
“Ne znam kako to da objasnim. Prvo poluvreme kontrolišemo, Rumunija imala ništa posebno. Drugo poluvreme smo izašli da nastavimo da držimo posed. Na kraju smo imali posed 60/40, ali to je manje bitno“.

I onda to “sporno“ pitanje. Da li su česte promene, bilo iznuđene bilo neiznuđene, deo razloga? Ovaj deo u iznuđenim promenama Krstajić verovatno nije čuo, pa je novinarima odgovorio sa primetnim negodovanjem u glasu.
“Ako pratite reprezentaciju, da dolazite na konferencije, da slušate šta pričam, znali bi da je ova Srbija reprezentacija u fazi stvaranja. Da imamo dosta novih igrača koji treba da dobiju šansu da se pokažu. Nemanja Matić je bio povređen, pa nije počeo od prvog minuta, Nikola Milenković se žalio još na poluvremenu u Litvaniji. Uostalom, ne vidim zašto se piše da su to česte promene? Normalno je, u ovakvom takmičenju, kad imamo situaciju da probamo neke nove igrače da to i uradimo“.

Primetili su novinari još jednu nevolju u igri srpskog tima. Loša odbrana prekida. Na vrlo sličan način smo primili i gol protiv Brazila na Mundijalu.
“Skrenuli smo pažnju, ali ne možemo da reagujemo mi sa klupe. To je do igrača“, odgovorio je Krstajić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Mladen Krstajićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara