Bogdan Mladenović (Foto: J. Grlić)
Bogdan Mladenović (Foto: J. Grlić)

Mladenović otišao u Irak po minute

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.02.21. | 21:23

Vojvodina pozajmila ofanzivnog vezistu Al Divaniji

Epizoda u Žil Visenteu završila se neslavno, pa se posle samo jedne polusezone u Portugaliji, u potrazi za standardnom minutažom Bogdan Mladenović prošle zime odlučio na povratak u Srbiju. Potpisao je za Vojvodinu, ali za godinu dana nije pronašao mesto u startnoj postavi Nenada Lalatovića, te će ostatak aktuelne sezone provesti u – Iraku, tačnije u Al Divaniji.

Ovu informaciju potvrdili su na svojim društvenim mrežama i Mladenović, ali i klub sa Srednjeg Istoka. Srpski vezista se u klub iz Iraka seli na četvoromesečnu pozajmicu, nakon koje Al Divanija neće imati opciju otkupa Mladenovićevog ugovora. Tako će 24-godišnji fudbaler u preostalih 18 mečeva pokušati da pomogne svom novom klubu da popravi poziciju na tabeli – trenutno 11. – ali i lični učinak u sezoni (jedan gol).

Izabrane vesti

Jer nije se ove godine naigrao u Vojvodini. U jesenjem delu prvenstva upisao je samo dva starta, deset puta je ušao u igru sa klupe, dok je po povratku sa pauze odigrao jedan jedini minut, u pobedi protiv Voždovca pre desetak dana.

Mladenović nije jedino pojačanje Al Divanije u ovom prelaznom roku. Istog dana klub iz Iraka je predstavio još trojicu igrača.


tagovi

FK VojvodinaBogdan Mladenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara