Mladost gurnula Borac na ivicu ambisa, Mačva sa penala u 89. oduzela Bačkoj bodove spasa

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.04.18. | 18:53

Srećna okolnost po Čačane

Borac u naizgled bezizlaznoj situaciji. Komšije iz Lučana nisu se obazirale na probleme Čačana. Na stadionu kraj Morave 2:0 za Mladost u drugom kolu plej-auta i poraz koji Borcu ostavlja mršave šanse da u poslednjih pet kola sačuva status superligaša.

Prvo Stefan Dimić, pa Aleksandar Pejović pogađali su mrežu Čačana za siguran trijumf Lučanaca. Zrno utehe igrači Borca bi mogli da pronađu u činjenici da je i OFK Bačka u poslednjim sekundama sudara sa Mačvom izgubila već upisanu pobedu. Damir Čeković je doveo domaće u vođstvo u 19. minutu, ali je prednost bačena u bunar kada je u 89. minutu sudija Zoran Široki svirao penal za Šapčane, a Nikola Milinković ga pretvorio u konačnih 1:1.

Izabrane vesti

Dakle, i Bačka nastavlja da strepi, jer je sada samo bod iznad Rada, kome će gostovati sledećeg vikenda, u 34. kolu srpskog šampionata. Prethodno putuje na i u Surdulicu, a ni Radnik nije prebrinuo sve muke oko opstanka. Borac u još ozbiljnijem problemu. Tri koraka ispod Rada. I vrlo težak raspored u naredna dva kola. Prvo gostovanje kod Zemuna, a potom put na noge Javoru, još jednom klubu kome preti ispadanje u Prvu ligu Srbije.

Superliga, 32. kolo: plej-aut:

Subota:

Javor - Zemun 1:0 (0:0)
/Mrkajić 59/

Rad - Radnik 2:1 (1:0)
/Mladenović 29. autogol, Birmančević 60 - Žakula 61/

Nedelja:

OFK Bačka - Mačva 1:1 (1:0)
/Čeković 19 - Milinković 89pen/

Borac - Mladost 0:2 (0:0)
/Dimić 47, Pejović 62/

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara