Molde razbio Aris

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.08.19. | 20:59

Partitan, ako prođe Malatiju, najverovatnije će ići u Norvešku...

Tamo gde je Čukarički uspeo da odigra 0:0 i probudi nadu da može da napravi veliko iznenađenje i eliminiše Milde iz Lige Evrope, Aris nije imao nikakve šanse - 3:0. To znači da je Partizan mnogo bliži putu u Norveršku nego u Grčku u narednoj rundi. Naravno, sve pod uslovom da prethodno izbaci tursku Malatiju.  

Molde je značajno podigao formu od tog prvog meča protiv Čuke. Prvo je u Beogradu pokazao sasvim drugo lice i slavio sa 3:1, da bi u okviru norveškog šampionata potom slavio na gostovanju Vikingu. Da se radi o vrlo ozbiljnom timu imali smo prilike da se uverimo i večeras. Grci su se kako-tako nosili u prvih dvadesetak minuta, ali onda su primili dva gola za samo pet minuta i njihova igra se potpuno raspala. 

Izabrane vesti

U 27. minutu Magnus Ejkrem prvi put je savladao golmana Hulijana. Nije mnogo prošlo, a na semaforu je već stajalo 2:0. Pogodio je Erik Hestad. Igrao se 32. minut. Važan detalj ovom susretu zbio se u 64. minutu, kada je Španac Fran Velez zaradio direktan crveni karton. Brojčano snažniji domaćin dobio je šansu da još jednim golom praktično obezbedi nedostižnu prednost pred revanš i to je uspeo da uradi u tri minuta pre kraja. Martin Elingsen lepo je "legao" na jednu odbijenu loptu i smestio je iza leđa golmana Arisa - 3:0.  

Zanimljivo da u sastavu grčkog tima nije bilo nijednog Grka od prvog minuta - ušli su tek u nastavku - dok su u domaćem sastavu igrala samo dva stranca...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara