Monći na promociji u Sevilji: Drugi deo "Kuma" je bolji od prvog...

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 14:17

„Verujem u ovaj projekat“, rekao je novi-star sportski direktor španskog kluba

Video je Rim, pokušao da napravi nešto sa Romom, oslušno ponudu Arsenala, ali se na kraju vratio u Sevilju. Tamo gde je napravio  projekat, koji je mogao da se „rve“ sa najvećim klubovima Evrope, tamo će jedan od najčuvenijih sportskih direktora u istoriji fudbala pokušatiu da se ponovi.

Ono što se danima najavljivalo, sada je dobilo i zvanični oblik. Ramon Rodrigez Verdeha, kako je pravo Monćijevo ime, zvanično je promovisan u novog sportskog direktora Sevilje.

Izabrane vesti

U prvom mandatu u Sevilji Monći je omogao klubu da osvoji pet evropskih trofeja i na transferima zaradi više od 200.000.000 evra.
Odlučio sam se za ovaj sportski projekat u koji najviše verujem. Taj projekat se zove Sevilja. Imam dužnost da ponovo uložim sebe u klub koji najviše volim. Sportski direktor Lidsa Viktor Orta rekao mi je da je drugi deo 'Kuma' bolji od prvog, rekao je Monći  na zvaničnom predstavljaju.

Posle ispadanja iz Liga Evrope od Slavija Sevilja je smenila trenera Pabla Maćina. Monćija očekuje paklen plan, posebno ako tim iz Andaluzije ne izbori učešće u Ligi šampiona.
Nisam došao da spasavam bilo koga. Niti zato što je Sevilja u problemu. Ovde sam zbog ideje o budućnosti koja mi je predstavljena, jasan je bio Monći.

 


tagovi

Ramon Monći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara