Jošihita Nišioka, naredni protivnik srpskom tinejdžeru
Jošihita Nišioka, naredni protivnik srpskom tinejdžeru

Monfis čeka Đokovića, Nišioka se izborio za okršaj sa Kecmanovićem, Zverev počišćen

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.19. | 09:41

I pored padavina većina sinoćnjih mečeva na prvom mastersu sezone u Indijan Velsu uspešno završena

Zbog padavina koje su sve iznenadile u pustinji južne Kalifornije sinoć je u Indijan Velsu prekinut program, a kao što verovatno već znate među mečevima koji nisu završeni je i onaj između Novaka Đokovića i Filipa Kolšrajbera. Na svu sreću, većina duela je ipak privedena kraju, osim onih na samom završetku programa pa prekid neće značajno uticati na raspored mečeva.

Što se tiče rezultata sa muške strane žreba noć između ponedeljka i utorka je obeležilo još jedno slabo izdanje Aleksandera Zvereva kojeg je poput početnika izbacio njegov daleko manje poznati sunarodnik Jan Lenard Štruf sa 2:0, po setovima sa 6:3 i 6:1.

Izabrane vesti

On će u četvrtom kolu igrati protiv Miloš Raonića koji se namučio protiv čini se novog, svežeg lica na ATP turu, Markosa Džirona, nekada najboljeg koledž igrača SAD. Bilo kako bilo, na put mu je sinoć stao Kanađanin preokrenušvu na 2:1 (4:6, 6:4, 6:4).

Gael Monfis nastavlja sa izuzetnim izdanjima u 2019. Iskusnom Parižaninu ljubav sa koleginicom Elinom Svitolinom očigledno prija tako da je i sinoć bio fantastičan počistivši Španca Alberta Ramosa Vinjolasa rezultatom 6:0 i 6:3. Njegov naredni protivnik je pobedni meča između Noleta i Kolšrajbera.

Kanadski tinejdžer kojeg je Laslo Đere savladao u dva meča ove sezone, Feliks Ože-Alijasim zaustavljen je nakon velike borbe u trećem kolu od strane Jošihite Nišioke sa 6:7 (2), 6:4, 7:6 (5). Japanac ide na Momira Kecmanovića koji je bio bolji u srpkom derbiju od Lasla Đerea.

Dominik Tim se, čini se konačno vraća u formu te je rutinski savladao Francuza Žila Simona rezultatom 6:3, 6:1, a u borbi za četvrtfinale će ukrstiti rekete sa Ivom Karlovićem koji je izbacio još jedno prijatno iznenađenje ove sezone, Indijca Pradžneša Gunesvarana, naravno uz jedan taj-brejk slavivši sa 6:3, 7:6 (3).

ATP ŽREB

***kvote su podložne pormenama

FOTO: Reuters


tagovi

ATP Indijan Vels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara