Milorad Kosanović
Milorad Kosanović

Morao sam u toalet, zato sam otišao s terena

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 08:40

„Ne smeta mi ni toliko to što se desilo, koliko me boli ponašanje navijača koji sve to vide i raduju se golovima iz mulja“, kaže trener Napretka

Radnički iz Niša i Napredak odigrali su u subotu uveče utakmicu sa čak šest golova (3:3), ali umesto priče o potezima i spektaklu, u prvi plan je isplivao nesvakidašnji potez trenera Kruševljana Milorada Kosanovića, koji je demonstrativno napustio teren u finišu prvog poluvremena.

Rezigniran je bio Kosanović odlukama glavnog arbitra Dragana Čolovića, koji je dosudio dva jedanaesterca za domaćine.
"Morao sam da idem u toalet, a i da vidim taktiku za drugo poluvreme. Pa i Murinjo ode dva minuta ranije. Rekao sam četvrtom sudiji da idem u toalet, a posle, kada sam krenuo na teren početkom drugog poluvremena rekli su mi da ne smem. Kao, nisam se javio glavnom sudiji. Eto, ispada da čovek nema pravo ni da urinira", izjavio je Kosanović za Kurir.

Izabrane vesti

Trener Napretka kaže da ga nisu iznenadila dešavanja na Čairu i da je spremio igrače unapred za ono što se tamo desilo.
"Čekao sam na ovoj utakmici da se desi to što se desilo. Ne mogu ja tu ništa... Mislim, mogu da kažem svašta, ali to neće ništa promeniti. Biću kažnjen, a sve će ostati isto. Generalno, užas je ovo što se dešava. A iskreno, ne smeta mi ni toliko to što se desilo koliko me boli reakcija domaće publike. Ono užasno ponašanje navijača koji sve to vide i znaju o čemu se radi, a raduju se golovima iz mulja", zaključio je Miša Kosanović.

Foto: MN pres


tagovi

Milorad Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara