Betisovo slavlje na Rijazoru
Betisovo slavlje na Rijazoru

Moron pokvario Sedorfov debi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.18. | 22:50

Betis dobio novog napadača

Milan ga je isuviše brzo potrošio, Deportivo mu pružio novu šansu da se kao trener oproba u evropskom fudbalu, pošto kratkotrajnu epizodu u Šenženu nećemo ni da računamo. Međutim, debi na klupi kluba iz Korunje nije prošao onako kako se legendarni Klarens Sedorf nadao, pošto je Lorenco Moron postigao jedini gol u poslednjoj utakmici   23. kola Primere i Betisu doneo minimalac koji mu vraća šanse da se nada plasmanu čak i u Ligu Evrope.

Iako bismo svi verovatno voleli da je igrač koga smo obožavali špansku avanturu počeo na kakav bajkovit način - nije se desilo. Betis je tokom svih 90 minuta igre bio bolji tim na terenu, mada je i Depor imao svoje šanse, posebno posle prekida, mada je već posle primljenog gola Florin Andone jednu zaista dobru akciju završio udarcem u stativu, istina iz vrlo teškog ugla. Ostavio je Deportivo Fabijana Šara i Selsa Borhesa na klupi, u prvotimce promovisao Realovog tinejdžera na pozajmici Federika Valverdera, vratio u život i Mihaela Kron Delija, kapitensku traku uručio Adrijanu Lopezu… Nije vredelo.

Izabrane vesti

Početkom drugog poluvremena golman Ruben je čudesnom paradom izvadio šut Hoakina iz gola, ali u 54. minutu ništa nije mogao. Sa levog krila oštar prizeman centaršut, brži od čuvara bio je momak interesantnog prezimena Lorenco Moron - tako mu se zvao i otac, koji je veći deo karijere proveo u Segundi - i Betis je stigao do pobedničkog gola.

Nije slučajno ovaj 24-godišnji momak jesenas postigao 17 golova na 23 utakmica za Betisov B tim. Njuh za gol je tu, samo da sredi glavu. Moron je naime već bio tema novina na Pirinejima, ali ne zbog januarske prekomande u prvi tim, već zbog spornih tvitova posle kojih je morao da izbriše profile po društvenim mrežama. Recimo…
Devojko, depiliraš se, napumpaš botoksom, uradiš s..e, uništiš stopala štiklama, ali kad treba u g..u, onda ne, onda boli”.

Što bi rekao Dejan Anđus, ima nešto i u imenima. Ili u ovom slučaju prezimenima.

Primera, 23. kolo:

Petak:

Bilbao - Las Palmas 0:0

Subota:

Viljareal - Alaves 1:2 (0:1)
/Baka 84 - Eli 39, Gomez 71/

Malaga - Atletiko Madrid 0:1 (0:1)
/Grizman 1/

Leganes - Eibar 0:1 (0:0)
/Ramis 90+4/

Real Madrid - Sosijedad 5:2 (4:0)
/Vaskez 1, Ronaldo 27, 37, 80, Kros 33 - Bautista 74, Iljaramendi 83/

Nedelja:

Sevilja - Đirona 1:0 (0:0)
/Sarabija 46/

Barselona - Hetafe 0:0

Selta - Espanjol 2:2  (1:1)
/Gomez 32 i 80 - Baptistao 10, Moreno 87/

Valensija - Levante 3:1 (1:1)
/Mina 17, Vieto 65, Pareho 89 pen - Postigo 18/

Ponedeljak:

Deportivo - Betis 0:1 (0:0)
/Moron 54/

Tabela Primere

(FOTO: Action Images)


tagovi

Klarens Sedorf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara