Komentari na vest

Može biti samo jedan: Lajpcig dogovorio dvojicu štopera, a nema para za obojicu

t

tko je tu lud

pre 10 meseci

barcelona nema za kikiriki navodno a stalno u nekim kombinacijama da kupuje.a Leipzig prodao igrača za 90 miljki i nema para.više mi ništa nije jasno
B

Boki 123

pre 10 meseci

Kako nema para a prodali igrače za oko 250 miliona, pokupovali za oko 150 i u plusu su oko 100, dobro napunili kasicu-prasicu. Ovo da nema para je priča samo za onoga ko nije dogurao ni do drugog razreda osnovne škole.
l

lig

pre 10 meseci

Ne znam ali meni su Lukebine 60 utakmice u Ligi 1 relevantnije od Getlrtujdove 110 u Erdivizi. Ako izuzmemo 4-5 tima iz Holandije ostatak je realno smesan, padaju golovi nikakve odbrane, nekako na nivou Portugala gde jedan Tomane može da da 12-15 golova u sezoni a u Zvezdi ne mož da prebaci 10 nikako. Sparta Rotterdam je bila 6, Utrecht 7 prošle sezone, pa njih bi ovi Turci što su se borili za opstanak u Superligi tipa Sivaspor, Alanjaspor itd pregazili bez problema. Holandiji 4 tima debelo vade prosek, pa Belgijska liga je duplo bolja.
I

Immobile

pre 10 meseci

I ova orva 3 tima su u blagom padu i to će se pokazati u Evropi,posebno Ajaks.
M

Mr007

pre 10 meseci

Ove Red bul ekipe su pravi primer masina za stvaranje novca. faza 1:Lifering; faza 2:Salcburg; faza 3:Lajpcig; faza 4:50-100 miliona evra po igracu.
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Pisalo se i o interesovanju za Lekovica ako je to tacno ne pustati ga za manje od 5 miliona i 20 %.
г

геца

pre 10 meseci

Не цима најбитнији профит а не квалитет екипа. Зато су ту где јесу у односу на енглеску лигу. Нема Немцима помоћи
p

prti

pre 10 meseci

Zato Laipcig posluje u plusu svaku godinu a Englezi u minusu svi do jednog. A kvalitet Engleskih ekipa izuzev Sitija nije nista spec u odnosu na ostale timove iz liga 5.
B

Braxx

pre 10 meseci

Pa nemci posluju vrhunski sve ekipe su u vlasnistvu navijaca i uvek su u plusu za razliku od arapsko(engleske)lige....nemci sa deset puta manje pare pariraju i redovno osvajju ligu sampiona i ligu evrope....nemacka liga je tradicija,strast i najposecenija liga na svetu a mogu i oni kao englezi da prodaju svoju klubove raznim tajkunima itd ali oni to ne zele jer kod njih se pitaju navijaci za sve!!!