Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Emanuel Late Lat i dubina koja je Zvezdi godinama nedostajala

angry_chainsaw

pre 11 meseci

Imamo odličan tim, mislim da će i danas Mister Bakar iznenaditi formacijom i izborom igrača (još uvek se pravi kostur tima), imamo konačno i bekove koji su nam bili pretanki, ako se Katai vrati u formu (odnosno popravi svoju kondiciju, težinu i način razmišljanja van terena) Barak će biti na slatkim mukama... Zvezda mora dovesti još jednog kvalitetnog zadnjeg veznog igrača, jer su velike šanse da FKCZ osvoji turnir u St. Petersburg-u, a to je još pola miliona u kasi... Dovesti zadnjeg veznog i imamo tim za III mesto u grupi LŠ, kakva god da bude grupa, a ukoliko budemo imali sreće u žrebu, moguće je i drugo mesto (npr Fejenord, Union Berlin, Zvezda, Kopenhagen), ali mislim da je za nas mnogo bolje 1/8 finala LE nego prolaz u drugu (nokaut FAZU) LŠ, jedino što je tu bolje je finansijski momentum i prodaja igrača za mnogo veću sumu novca nego što je to slučaj sada sa njihovom realnom vrednošću na fudbalskoj "pijaci" Dovesti (kupiti ili prosuditi zadnjeg veznog tipa Sanogo pre 3 godine ili LeTalec pre 5 godina), dovođenjem zadnjeg iskusnog veznog igrača otvara prostor i Kangwi i Kangi, ali i Ado-u, Olanjiki, Bukariju, Kraso-u, kao i zadnjoj liniji... Znači li neko da li je Late Lat došao u St Petersburg?
R

Rubikova kocka@reb8888

pre 11 meseci

@reb8888 - Naravno i još neka ga vrate ekspres poštom preko “Ali Ekspres, kao što su vrlo “zadovoljni” Kinezi vratili Boaćija i sve će biti potaman!
S

Srki1970

pre 11 meseci

Mislim da je bilo dovoljno reći: Brz i energičan igrač koji dobro napada i koristi prostor iza ledja protivničke odbrane ( "stručnjaci" vole da kažu dubina) a koji je u završnici brzoplet i nedovoljno skoncentrisan. Bez obzira što je niži, dovoljno snažan da izdrži fizičke duele sa naizgled jačim igračima protivničke odbrane i često dobija vazdušne duele jer ima dobar odraz i dobru procenu leta lopte. Tehnički solidan ali ne i ubedljiv, dobro se snalazi u šesnaestercu na odbijene lopte.
o

ole ole

pre 11 meseci

Dobro rečeno, bravo za komentar
s

srki1970

pre 11 meseci

Cemu toliko filozofiranje?
d

dubina u plićaku

pre 11 meseci

Još da ima ko da mu da ove dubinske pasove i precizno gde bi nam bio kraj. Davao bi po 5 golova na utakmici. Samo što te lopte dubinske od Kange, Ivanića, Ada neće dobijati jedino možda od Kangve kada je isti na centru.
a

acs sd

pre 11 meseci

Real pati,Siti ne veruje,Barsa u komi,Bajern šokiran,PSZ nudio milione ..i nista.Ala ga uvalise u rupu..

Delija

pre 11 meseci

Sada smo sila!
N

Nenad1246@Delija

pre 11 meseci

@Delija – Sada u svom takmičarskom pogonu imamo takve gromade kao što su jedan Late Lat, igrač sa pozajmice u Švajcarskoj, jedan Ž.F. Kraso, igrač iz druge francuske lige, jedan Ado, igrač iz subotičkog Spartaka, koji svojim igrama u Spartaku nije dokazao da zaslužuje dres Zvezde, jedan Bukari, igrač sa pozajmice iz Genta i Nanta. I ti si ubeđena da smo sa ovim dunsterima sila! Blago tebi, tebi će celi život proći u veselju! Živeo!
s

sfsaww

pre 11 meseci

Nesto se oduzio dolazak, verovatno zabari opet podigli cenu. Ne znaju nasi da pregovaraju pa to ti je, moraju sve da istrtljaju novinarima unpared i onda od pregovora nista,s amo ucene.
P

Polo

pre 11 meseci

Traže 4 milke,ucenjuju sa ponudom Bromwich Albiona
B

Broz 2

pre 11 meseci

“Transferi su živa stvar”
R

Rubikova kocka@vlad@Logitech

pre 11 meseci

vlad@Logitech - @vlad@Logitech – Naravno! To su potpuno drugi tipovi igrača. Ne znam kako to ne shvata čitalac u komentaru pod “Logitech”?! Zna li on da je npr. Vered plaćen svega 400 hiljada evrića, a Late Lat punih 3 i po miliona evrića. Znači Late Lat je barem 9 puta skuplji od onog mizernog Vereda. I potpuno se slažem sa “vladom” da je “Logitech” pomešao babe i žabe. “vlad” je poznat po realnim procenama i ja mu verujem. Molim čitaoca pod kodnim imenom “vlad”da nas i ubuduće edukuje o ovim gromadama iz Afrike!
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Pa to si ti. Hvalis sam svoje komentare jer nema drugi niko da to radi umesto tebe. Mrzovoljcu stranaca, ne ide ti, pa kukas kao nikad.
g

gost 13

pre 11 meseci

Kako su ga opisali kroz tekst, čudo da nije prvi spic PSŽ, Sitija i drugih evropskih ala
r

reb8888

pre 11 meseci

...neka bude kao ricmond boaci i ja cu biti prezadovoljan...
C

Comi81

pre 11 meseci

Daj prvo da ga vidimo uzivo...Nagledali smo se mi ovdje razno raznih Parkera,La Para,Dionia,Kulibalia,Risaira...pa nekako ne vjerujem vise nista na nevidjeno...
K

Kako

pre 11 meseci

ces ga videti kad vam je isključena struja?
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Ahahahaha bas tako, on je moj Grobar, ali od onih bolesnih sto mrzi strance.
X

Xyztrc

pre 11 meseci

Čitam i niko da pohvali analizu, obično bude neki tekst pun hvale,misliš dolazi Ronaldo, ovdje pišu i to vrlo detaljno i kvalitetno sve vrline i sve mane, znači neko se potrudio i bravo 👏👏. Dobro početak članka je malo dosadan ali je ipak analiza stručno odrađena i sve pohvale za to…
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Opet pitam,gde je i sta radi Late Lat?
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Нико незна брате! Ваљда негде по италији, лади ј--а! Такви смо ти ми, платимо 3.5 милиона и непитамо где је! Битно смо платили, а он када стигне!
L

Logitech

pre 11 meseci

Pa zar tu dubinu nisu mislili da ce dobiti u Salamiju, Idan Veredu, Pablu Moucheu i slicnim velemajstorima koje su dovodili u poslednjih 5-6 godina godine?
v

v1ad

pre 11 meseci

Potpuno drugi tipovi igrača. Mesas babe I žabe ovde. A i nivo kvaliteta je nemerljiv.
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

nekom gase struju na JNA zbog 26 miliona dinara duga a neko kupuje napadaca od 3mil. Kako sve dodje na svoje
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Gresis, doslo je na svoje one sezone kad neki nisu imali za sampon, i kad su Lalatovica promovisali u mraku. O kom klubu ja govorim? Resi rebus.
L

Lijo

pre 11 meseci

Atalanta traži sad 4 miliona e. Iskomplikovao se transfer
W

W.W

pre 11 meseci

Bez lupetanja molim…Na sajtu se i ne pominje Lat…Uostalom,Mozzart je napisao da je konacan dogovor pao,nisu toliki amateri valjda da lazu…SP
L

Lijo

pre 11 meseci

@W.W uradi pretragu na sajtu Atalante preciznije
P

Popsi

pre 11 meseci

I sebičan.
G

GostPa

pre 11 meseci

Vredi onoliko koliko je plaćen. Ne očekujemo od njega novog Aguera, ali mislim da možemo dobiti u njemu malo bržeg i tehnički bolieg Bena. Ben je u prvih par sezona bio naš najbolji igrač.
L

Lijo

pre 11 meseci

Atalanta sad traži 4 miliona e Piše na njihovom sajtu

nikola6683@gmail.com

pre 11 meseci

Odlična analiza kao i obično. Mnogo mi se svidja kako je radite u zadnje vreme sa sve vizuelnim prikazima i objasnjenjima,samo tako nastavite. Sto se tiče kafe Late pored svega navedenog zaboravili ste da napomene te da često zna da bude sebičan.Sa druge strane mislim da u kombinaciji sa Olainkom, Bukarijem i Kraso-om će biti brutalno efikasan i da će Zvezda posle mnogo godina biti opasnost po protivnika sa svih mogućih pozicija.Sportski pozdrav. Ps: Bilo bi fenomenalno kada bi posle sutrašnje pripremne utakmice napravili jednu dobru analizu sa ocenama pojedinaca…
s

sg018

pre 11 meseci

Potpuno drugaciji tip igraca od Pjeroa iz Makabija. Ako cemo igrati kao Makabi i biti jaki na prekidima vise bi nam odgovarao Ohi(vrlo slican Pjerou) nego Late Lat. Misljenja?
P

Partymaker

pre 11 meseci

Ohi.... Molim te
v

v1ad

pre 11 meseci

A igracemo kao Makabi u smislu da će se igrati stalno visoki presing. Zato i jesu došli igrači koji to mogu da isprate poput Olajinke, Late Lata, Krasoa, Adoa I Stamenica, plus igrači koji su već bili tu Bukari, Kangva, Mitrovic itd. Svaki je klub drugačiji. Nećemo od a do š da kopiramo Makabi. Plus što verovatno imamo i dosta bolju ekipu od Makabija.
D

Djape45

pre 11 meseci

Pominje se Srbija i srpski reprezentativci. Bez sprdnje ova ekipa Zvezde bi pobedila Srbiju kako trenutno igramo, toliko o tome.
н

наравно...

pre 11 meseci

...замисли како би се Драговић шалио са Митровићем, било би тужно за гледање, исто као са Рикардом.

BorisPL

pre 11 meseci

Ljudi jel rekao neko nasima da Late Lat nije napadac ,vec levo krilo?!? Mislim da cemo igrati cele sezone bez klasicnog napadaca,nesto kao Barsa pre...Kraso igra iza napadaca,a Late Lat je na poziciji gde nas ima najvise Lucic,Mitrovic,Olajinka,Kataji... Mada po nekim statistikama Late Lat moze da igra i desno krili,koriscen je nekih 10% kao desno klilo a 90% kao levo...dok 0% je igrao napadaca. Ili ce Bahar njega da gurne u spica ,i imace u karijeri 1% da je igrao napadaca,Mitrovica spusta na Wing beka ,takodje prvi put,Mijailovica na stopera... Ne sumljam da je Bahar dobar strucnjak,al ako uspe to sve da poslozi bice trener za lige petice i skidam kapu
G

GostPa

pre 11 meseci

Brale, pre neki dan je bio još jedan članak u kom je opisano da ga je hrvatski stručnjak prebacio sa pozicije krila na poziciju napadača i da mu je spasio karijeru.

BorisPL

pre 11 meseci

Brate znam citao sam,ali odes na zvanicni sajt Atalante,i kliknes na njega ,tamo sve pise...cak ne pise da je u pregovorima nisakim,vec je igrac Atalante,tako da ne znam odakle info da je potpisao za nas...Ja bi veoma voleo da dodje ,ali sve mi se cini da nema od njega nista...
E

Esex

pre 11 meseci

Brat late lat sad je spic!!
n

nepozvani gost

pre 11 meseci

sumLJam i ja da si ti bezao sa casova srpskog jezika
?

???

pre 11 meseci

Ukljuci mozak, iskljuci sajt atalante
v

v1ad

pre 11 meseci

Ne znam gde si pokupio tu informaciju ali ti je pogrešna. 93 utakmice kao centralni napadač, 52 kao desno i 30 kao levo krilo.
P

Petka

pre 11 meseci

@BorisPL ma evo sad će oni da stave na sajt da mi imamo šta da čitamo . Kad bude gotovo objaviće , ili neće , to je fudbalski klub a ne novinska agencija . I još zamisli Late Lat , verujem da već deo Atalantinih navijača nije ni čuo za njega

BorisPL

pre 11 meseci

Ovaj igrac jos nije potpisao za nas i tacka! Cak i na transfermarketu pise da je Zvezda zainteresovana i da 85% je zavrseno,a ovde se vec zna i za koju cenu i kolika plata...
m

mikana

pre 11 meseci

Znaci, najskuplje pojacanje u istoriji srpskog fudbala nema pojma.....strucnjaci a ne novinari
v

v1ad

pre 11 meseci

Znaci ne dati mu loptu van zone suta da on nesto dribla i drzati palceve da pogodi okvir kad sutira. Sta znam, po vidjenom od svih pojacanja on mi je nekako najveci znak pitanja da li su pogodili.
Г

Гост

pre 11 meseci

Па сличан такав је и Халанд, гол играч. Ретко кад долази на половину терена, увек чека у последњој трећини терена односно 16ерцу. Нећеш веровати али то је и посао нападача. То што смо ми навикли да наши нападачи најмање постижу голове од целог тима..
@

@Gost

pre 11 meseci

Da samo sto po ovoj analizi Late Lat zna da ima problem bas u zavrsnici gde cesto nije dovoljno pribran. To mene brine.
P

Popsi

pre 11 meseci

Sreća pa još nije viđen u klubu.
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Imam nekako blagi utisak, da svi mi, navijaci, imamo prevelika ocekivanja od ovog igraca.....bojim se da od ushicenosti, ne dodjemo vrlo brzo do razocarenja. Sve u svemu, kakav god da je, morace da igra spica, jer iz aviona se vidi da je mali Mijatovic jos jako daleko od potrebnog kvaliteta da bi igrao napadaca u Zvezdi.
J

Joey

pre 11 meseci

Glazer-Mitrovic,Erakovic,Dragovic,Azarov-Stamenic-Bukari,Kangwa,Olajinka-Kraso,Late Za Superligi ;))))))
S

Saturn

pre 11 meseci

Ne mogu svi igrati zbog broja stranaca
Г

Гост

pre 11 meseci

Заборавио си најглупље правило о броју странаца. Глазер ће бити први у 95% случајева, а за преостала 3 ће се мењати Азаров, Виго, Пруцев, Кангва, Канга(нисам сигуран јел има наш пасош?) Олајника Красо и Лате Кат. Адо и Букари ће добити наш пасош
K

Koan

pre 11 meseci

@Gost Prucev je dobio srpsko državljanstvo
g

gostnbg88

pre 11 meseci

U tekstu na ovoj stranici pod naslovom "Ado i Bukari dobijaju srpsko državljanstvo" , napisano je da Prucev ima naš pasoš.
E

Esex

pre 11 meseci

Gost brate kanga ima nase drzavljanstvo kao i prucev..uskoro ga dobija i bukari,verovatno i azarov
Г

Гост

pre 11 meseci

@Esex то је онда супер, онда остају Глазер Кангва и ова 3 новајлије. Виго мислим да ће најмање добијати шансу, скоро никако. Верујем да ће Недељковића форсирати на десној страни
k

ko se zadnji sakrio...

pre 11 meseci

Di ga je Dijabate...
A

Areee

pre 11 meseci

Sta te briga, gledaj u svoju avliju! Oni nek igraju za sebe.

nikola6683@gmail.com

pre 11 meseci

Di je bate?
B

Bolna istina

pre 11 meseci

Za ove sto govore da su nizerazredni Afrikanci nek posalju reprezantaciju Srbije da im pokazemo kako se igra fudbal.
b

boksi

pre 11 meseci

Ja ga još nisam video da je došao, niti je klub potvrdio..
C

Cxz

pre 11 meseci

E kad bi drzavni tim imao igrace poput Oliyanke i Bukarija.. Svaka cast Zvezdo najbolja si!
D

Desetka

pre 11 meseci

Tako se igra fudbal a ne kao onaj Mitrogol koji se ukopa u mesto i ceka da mu se da lopta na tacni. Zbog toga i nasa reprezantacija nema rezultate
P

Partymaker

pre 11 meseci

Bas zbog Mitra nemamo rezultate... Čoveče naši treneri blage veze nemaju, zato nemamo rezultate

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Dubina koja zvezdi nedostaje? Pa imaju najdublji stadion na svetu, gde ces dublje od onoga?
n

nijet

pre 11 meseci

Ni humor ti nije jača strana. Brate, ti si čist promašaj...
D

Duboko

pre 11 meseci

ste vi propali pa ne rezonujes stvari najbolje.
I

Istina

pre 11 meseci

Reprezentacija ima jako skromne rezultate i fale joj igraci poput Oliyanke, Bukarija, Late Lata i Krasoa i bilo bi dobro da sto pre dobiju pasose jer bi i nasa reprezantacija imala mnogo bolji tim
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Oni vec igraju za svoje reprezentacije, a pasos dobijaju da ne bi bili stranci u nasoj ligi zbog glupog pravila o ogranicenju stranaca. Jesi ti glup ili se pravis?
M

Marco B

pre 11 meseci

Kakva bre dubina? Odakle izvlacite te fraze?????
D

Daj faul

pre 11 meseci

Ti bas ne pratis fudbal, jel da?
@

@Daj faul

pre 11 meseci

Možda prati, ali se ne razume. A vidi se i da nikad nije ni trenirao
G

GrobarPFC

pre 11 meseci

3,5 milke samo napred. da terza jos ostane dugo i da ne bezi na skolovanje…cim vam ovaj sidje odoste u kanal…slavimo
9

929393

pre 11 meseci

Sta ima kanute 😂 vama iz kanala nema povratka, osim ako vam ne dodje Miloje sa Krsticicem i Jovancicem da vas uvede u Ligu sampiona
I

Izgleda

pre 11 meseci

da ti je mrznja dusevna hrana. Bas me razocaravas kao covek i navijač.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Dobro je sto je Zvezda dovela Late Lata jer svakako na osnovu ovih cinjenica se moze zakljuciti da ce biti ogromno pojacanje
t

terza magico

pre 11 meseci

Taj jos nije zvanicno potpisao, ne znam cemu ovolike analize....
R

Realnost

pre 11 meseci

Ovaj do kraja meseca dobija pasos!
T

Tds

pre 11 meseci

Tako bi trebalo. Podrska da sto pre dobije pasos.
g

ghost11

pre 11 meseci

Napred igraju Kraso, Late, Bukari, Olijanika, Katai, Ivanić, Mitrović, Lučić i Mijatović - za sve njih ima samo 4 mesta. Ko će dobiti prednost i kako misle da svi imaju minute?
N

Nele 007

pre 11 meseci

Naravno da nece svi da imaju isti broj minuta. Late, Kraso, Oliyanka, Bukari I Ivanic ce igrati najvise..Katai, Mitrovic po potrebi a Mijatovic kad bude bilo prilike
l

lol12

pre 11 meseci

Moje misljenje je da bismo trebali poslati Mijatovica na pozajmicu gde ce imati sigurne minute.Ipak ima samo 17-18 godina i bolje je da negde igra.A isto tako ne bih se toliko zaletao na ovog Lata od 3,5 miliona.Nije jedini na svetu.Ima toliko slobodnih igraca gde se moze dati malo jaca plata ali ne platiti obestecenje klubu (Morelos iz Rendzersa, Maja iz Bordoa,Niang, pa i neki sa malom vecim platama i jacom karijerom tipa Destro i Munir...).Ovaj odigrao jednu polusezonu u Svajcarskoj dobro i odmah najveci transfer u istoriji kluba a da ne pricam kakvi su tamo sve igraci bili medju najboljim strelcima i asistentima.
Г

Гост123...

pre 11 meseci

Па не треба сви ни да добију минуте, него они који заслуже...
t

tx

pre 11 meseci

Auuu brate kolika se prašina podigla za ovog latea ,volim zvezdu više nego sebe...ali braćo pa nije bre on Ronaldo.....preterali ste sa njim. Te...svaki dan...aj da ga videmo već jednom..
N

Nele 007

pre 11 meseci

Vec sutra na turniru videces njegove kvalitete