Mozzart avion puniji za još jednog putnika: Voljena Herta pogurala Nikolu do puta u Katar

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.05.22. | 14:35

Momak iz Majura kod Šapca pogodio kovtu 649,67 malo navijački, malo srcem, malo na sreću

Mozzart avion koji će krajem godine voditi probrane kladioce u Katar bogatiji je za još jednog putnika, 53. po redu. Nikola Stošić iz sela Majur kod Šapca je tokom jučerašnjeg dana pogodio tiket od sedam parova i zaokružio najveću dnevnu kvotu 649,67.

Pozdrav Nikola, čestitamo na pogođenoj najvećoj kvoti i putu u Katar na utakmicu između Srbije i Brazila.

Izabrane vesti

"Hvala vam puno, ali nisam prvo od vas saznao. Baš sam pratio poslednju utakmicu. Herta protiv Hamburga. Sve parove sam igrao na sreću, ali Hertu sam stavio zato što stvarno volim taj klub. Želeo sam da ih poguram da ostanu u Bundesligi. Tu sam igrao srcem. Inače redovno igram preko naloga i moram da priznam da sam otkako je počelo takmičenje za put u Katar pokušavao da pogodim najveću kvotu. Uplaćivao sam tikete od po 50 dinara", bio je euforičan gospodin Stošić bez obzira što je lepe vesti saznao nešto ranije.

Da li je prethodno bilo straha da bi Ostin Holins mogao da prebaci granicu od 8,5 poena?

"Minus na Holinsa sam igrao malo navijački. Pošto navijam za Partizan morao sam nekoga iz Zvezde da označim da će postići manje poena. Nije mi bio za plus."

Znao je Stošić ranije da pogađa i novčano unosnije tikete, ali nema opklade koju će više pamtiti od jučerašnje.

"Nije mi najveći novčani dobitak, ali mi je sigurno najdraži tiket koji sam odigrao u životu."

Za kraj, šta očekuješ od Dragana Stojkovića Piksija i njegovih pulena na svetskom prvenstvu.

"Lepa atmosfera se stvorila u ekipi i zato se nadam da ćemo proći grupi, pa dogurati... Bar do polufinala", zaključio je Stošić.

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još 110 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!


tagovi

pogodi najveću kvotuMozzartKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara