Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Aston Vila 1,95, Lion 1,67, Volfzburg 1,75, Olimpijakos 1,65

Vreme čitanja: 3min | ned. 05.11.23. | 11:15

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su dvojka na Aston Vilu protiv Notingem Foresta u Premijer ligi, potom kec na Lion u okršaju sa Mecom u okviru francuske Lige 1, zatim jedinica na Volfzburg protiv Verdera u okviru Bundeslige, kao i kec na Olimpijakos protiv PAOK-a u grčkoj Superligi. Susrete šampionata Francuske možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Notingem Forest se uspešno nosi sa glavnim zadatkom ove sezone, a to je opstanak. Šumari su posle 10. kola na 16. mestu na tabeli i imaju pet bodova više od crvene zone. Ipak, najnoviji rezultati jasno alarmiraju navijače – šest kola bez pobeda usled četiri remija i dva poraza. Tim Stiva Klarka je u tom periodu izgubio samo od Mančester Sitija (0:2) i Liverpula (0:3). Aston Vila ima cilj da se takmiči za mesto u Ligi šampiona, a timu iz Birmingema za sada ide veoma dobro. Nalazi se na petom mestu, sa 22 boda, a zaostatak od najbližih konkurenata je minimalan. U prethodna dva kola, izabranici Unaja Emerija izvojevali su ubedljive pobede kod kuće nad Vest Hemom (4:1) i Lutonom (3:1). Između ovih susreta usledila je pobeda u gostima nad AZ Alkmarom u Ligi konferencije rezultatom 4:1.

LION - MEC (NEDELJA, 13.00), KEC 1,67

Lion nastavlja pad u francuskom prvenstvu. Tačnije, klub nema gde da padne na tabeli jer je već poslednji sa tri boda. Ne tako davno Lavovi su par puta remizirali, ali nije mnogo pomoglo - 0:0 sa Avrom i 3:3 sa Lorijanom. U ostalim mečevima ekipa je gubila beznadežno. Lion je već promenio trenera, ali za sada nema primetnijih promena, posebno u rezultatima. Mec je takođe igrao prilično loše ove sezone. Iako se to moglo očekivati od kluba koji je došao iz Lige 2. Ovde se situacija ne može porediti sa onom u Lionu. Nedavno je Mec nanizao poraze, koje je uspeo da prekine u prošlom kolu – 0:0 sa Avrom. Na tabeli, Mec je na 16. mestu, u zoni ispadanja.


------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------


VOLFZBURG - VERDER (NEDELJA, 15.30), KEC 1,75

Volfzburg je u sredini tabele Bundeslige. Poslednjeg dana oktobra, Vukovi su u Kupu eliminisali RB Lajpcig pobedom od 1:0, čime su prekinuli niz od tri poraza u ligi. Predstojeći protivnik je niže rangiran, tako da postoji odlična šansa da Volfzburg uđe u pobednički niz. Verder je na 12. mestu na tabeli sa devet bodova. U prošlom kolu ostvario je domaću pobedu nad Union Berlinom (2:0), ali je pre toga bio u seriji od tri poraza. Poslednja četiri dvoboja Volfzburga i Verdera završeno je GG3+.

OLIMPIJAKOS - PAOK (NEDELJA, 18.30), KEC 1,67

Olimpijakos je u formi i nastojaće da nastavi sa dobrim partijama kada u nedelju ugosti velikog rivala PAOK. Tim iz Pireja je na drugom mestu grčke Superlige sa 21 bodom, četiri koraka iza prvoplasiranog Panatinaikosa, uz duel zaostatka. Olimpijakos je pobedio u poslednjem meču u Superligi sa 2:0 protiv OFI-ja, i to mu je bilo sedmo slavlje u devet ligaških mečeva. PAOK je u prethodnom meču u Superligi izgubio na gostovanju atinskom AEK-u sa 0:2 i tako prekinuo niz od pet mečeva bez poraza. Crno-beli iz Soluna su sada stacionirani na četvrtom mestu u šampionatu sa 17 bodova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara