Frenki de Jong slavi pogodak (©Reuters)
Frenki de Jong slavi pogodak (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Holandiju i Gambiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.06.23. | 11:38

Nigde nećete moći da nađete veće

Završeni su šampionati u većini liga širom Starog kontinenta. Ponuda je tanja, ali uvek ima izbora.

Danas su u epicentru polufinale Lige nacija, kao i kvalifikacije za Kup Afričkih nacija. Bukmejkeri Mozzarta spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Holandiju protiv Hrvastske, odnosno dvojka na Gambiju na gostovanju Južnom Sudanu.

Izabrane vesti

Reprezentacija Holandije pod vođstvom Ronalda Kumana već je odigrala dve zvanične utakmice u kvalifikacijama za Euro 2024 sa različitim uspehom. U obračunu sa glavnim konkurentom u borbi za prvu poziciju u grupi Francuska je deklasirala Lale sa 4:0, a potom su Holanđani na svom terenu pobedili Gibraltar sa 3:0. Sada Holandiji sledi prvi polufinalni duel Lige nacija u Roterdamu sa Hrvatskom. Reprezentacija Hrvatske posle "bronze" na Svetskom prvenstvu 2022. uspešno je krenula u kvalifikacije za Euro. U prvom kolu izabranici Zlatka Dalića su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa Velsom, a u drugom okršaju su samouvereno savladali Tursku sa 2:0 u gostima.

JUŽNI SUDAN - GAMBIJA (SREDA, 15.00), DVOJKA 1,70

Situacija u Grupi G kvalifikacija za Afrički kup nacija je takva da Južni Sudan nema pravo na grešku u poslednja dva susreta. Nalazi se na poslednjem mestu sa tri boda iz četiri duela, a željeno drugo mesto mu je tri koraka daleko. Jedinu pobedu Južni Sudan je ostvario protiv Konga na strani, ali je odmah potom od istog rivala izgubio kod kuće i zakomplikovao sebi situaciju. Reprezentacija Gambije zauzima tek 120. mesto na FIFA rang listi, dok se pre dve godine prvi put plasirala na Kup Afričkih nacija, gde je stigla do četvrtfinala, što je bilo potpuno iznenađenje za mnoge. Početak novih kvalifikacija je veoma teško, s obzirom na nestabilnu igru. Ipak, Gambija je u prošlom kolu na svom terenu uspela da savlada Mali (1:0), koji predvodi u grupi. Gambija je na trećem mestu sa šest poena, koliko ima i Kongo.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara