Krisensio Samervil i Žoržinjo Ruter (©Reuters)
Krisensio Samervil i Žoržinjo Ruter (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Lids i Kopenhagen

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 11:13

Nigde nećete da nađete veće

Nema međunarodnih takmičenja ovog četvrtka, ali lopta ne miruje ni danas. Bukmejkeri Mozzarta za vas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Lids protiv Noriča u revanšu polufinala plej-ofa Čempionšipa i na Kopenghagen protiv Midtjilanda u šampionatu Danske.

LIDS – NORIČ (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,65

Izabrane vesti

Tim sa Eland Rouda je imao šansu da se u ligaškom delu Čempionšipa vrati u Premijer ligu, ali promovisani su Lester i Ipsvič. Tim Danijela Farkea je favorit u plej-ofu. U prvom meču polufinal u Noriču mreže se nisu tresle, pa bi Lids trebalo da iskoristi prednost domaćeg terena i izbori meč za 200.000.000 evra na Vembliju. Stadion u Jorkširu biće ispunjen do poslednjeg mesta. Domaćin će biti oslabljen neigranjem napadača Bamforda i Holanđanina Strujka. Najviše se očekuje od krila Krisensija Samervila. Holanđanin je na 44 utakmica dao 19 golova, a imao je sedam asistencija. U ligaškom delu Čempionšipa Lids je oba puta slavio protiv Kanarinaca sa Kerou Rouda, na svom terenu sa 1:0, u gostima sa 3:2.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

KOPENHAGEN – MIDTJILAND (ČETVRTAK, 20.00), KEC 1,80

Šampion Danske vidi veliku borbu za odbranu trona sa Brendbijem, Midtjilandom i Nordsjelandom. Brendbi je lider sa 59 bodova, jedan više od Kopenhagena koji može da se vrati na čelo ako dobije direktnog konkurenta Midtjilanda na Parkenu. Gosti su u seriji od dva trijumfa, a domaćin ima četiri uzastopne pobede. Kopenhagen je za viklend dobio Brendbi u gostima sa 3:1. Efiksan je branilac krune ovog meseca. I tim iz Herninga ima 58 bodova, pa će pobednik ovog duela da izbije na prvo mesto. Ovi timovi su ove sezone igrali četiri puta, tri u šampionatu i jednom u Kupu Danske. Dva puta je ekipa iz Herninga slavila, jednom Kopenhagem, a u poslednjem odmeravanju snaga pre nešto više od mesec dana bilo je 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara