Mohamed Salah i Endi Robertson (©Reuters)
Mohamed Salah i Endi Robertson (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Liverpul i Norič

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 10:16

Nigde nećete naći veće

Liga šampiona se vratila na meni, a ni Čempionšip ne odmara sredinom sedmice. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu i utorak nije izuzetak.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to kec na Liverpul protiv Real Madrida u sudaru za prolaz u četvrtfinale Lige šampiona, kao i kec na Norič u okršaju sa Birmingemom u sklopu Čempionšipa.

Izabrane vesti

Liverpul je zauzeo drugo mesto u Grupi A Lige šampiona i u utorak veče je domaćin starom znancu iz Madrida u prvom susretu osmine finala. Biće to repriza finala evropske elite iz sezona 2017/2018 i 2021/2022. Šestostruki osvajač Lige šampiona odahnuo je posle uzastopnih pobeda, što je ublažilo pritisak na trenera Jirgena Klopa i igrače. U Premijer ligi posle 22 kola Crveni imaju 10 pobeda i pet remija, pa sa 35 bodova zauzimaju osmu poziciji. S druge strane, branioci titule prvaka Španije, pobednici Lige šampiona i Svetskog klupskog prvenstva obezbedili su ulaznicu za osminu finala pošto su bili prvi u Grupi F. Real Madrid ima za cilj da bude korak bliže fantastičnom šestom finalu Lige šampiona u poslednjih deset kampanja. Blankosi u poslednjim mečevima deluju veoma moćno posle četiri pobede u nizu na svim frontovima. U poslednjem meču Primere Real Madrid je savladao Osasunu (2:0).

NORIČ - BIRMINGEM (UTORAK, 20.45), KEC 1,80

Norič je deveti na tabeli drugog engleskog ranga pred okršaj protiv Birmingema. Sakupio je 46 bodova i zaostaje tri poena za priželjkivanim plasmanom u plej-of. Posle dva poraza u nizu, Norič je stabilizovao igru. Uspeli su Kanarinci da pobede Hal na svom terenu (3:1) i odigra nerešeno sa Viganom na gostovanju (0:0). Birmingem je solidan u Čempionšipu ove sezone. Nalazi se na 18. mestu na tabeli i ima sedam bodova više od ekipa iz zone ispadanja. Plasman Birmingema bio je primetno bolji, ali su Plavci u poslednja dva meča poraženi od Kardifa (0:2) i Hadersfilda (1:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Liverpul
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara