Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Sautempton i Palermo

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 11:14

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicinalno uvod za bogat vikend kada je u pitanju ponuda za najvažniju sporednu stvar na svetu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je jedinica na Sautempton protiv Vest Bromvič Albiona u polufinalu plej-ofa za plasman u Premijer ligu, kao i kec na Palermo u sudaru sa Sampdorijom u dvoboju četvrtfinala doigravanja za ulazak u italijansku Seriju A (sve mečeve Serije B možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Sautempton je pre početka sezone važio za jednog od glavnih kandidata za direktnu kartu za Premijer ligu, ali nije uspeo da se nosi sa tim zadatkom. Tim trenera Rasela Martina završio je na četvrtom mestu Čempionšipa sa devet bodova zaostatka za drugoplasiranim Ipsvičom, koji je izborio direktnu promociju. U prvom meču polufinala plej-ofa sa Vest Bromvič Albionom, Sveci nisu rizikovali i izborili su remi bez golova. Vest Bromvič, za razliku od protivnika, nije ubrajan u kandidate za povratak u englesku elitu. Ipak, očajnički se borio za mesto među prvih šest i na kraju završio kao petoplasiran. U prvom meču sa Sautemptonom izabranici Karlosa Korberana nisu uspeli da pobede i maksimalno su otežali zadatak rivalu. U ligaškom delu Sautempton je oba puta savladao VBA, kod kuće sa 2:1, a u okolini Birmingema sa 2:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

PALERMO - SAMPDORIJA (PETAK, 20.30), KEC 2,35

Palermo je imao dobru sezonu u Seriji B u celini. Tokom kampanje tim trenera Mišela se našao u zoni plej-ofa za promociju, što je bio glavnim zadatak Sicilijanaca. I pored brojnih grešaka na finišu, Palermo je ligaški deo završio na šestoj poziciji, devet bodova ispred devetoplasirane Kozence. Palermo je u poslednjem meču uspeo da pobedi Sudtirol sa 1:0 na strani, čime je prekinuo očajan niz od osam vezanih okršaja bez slavlja. S druge strane, Sampdorija je podbacila na početku šampionata i čak je neko vreme provela u zoni ispadanja, ali je uspela da napreduje kako je sezona odmicala. U drugoj polovini prvenstva Serije B izabranici Andree Pirla su mnogo doslednije uzimali bodove i završili su na sedmom mestu, unapred obezbedivši ulaznicu za plej-of. Đenovljani su neporaženi u pet poslednjih sukoba, a u tri protekla su slavili. Poslednji put protiv Katancara sa 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara