MOZZART KVIZ: Koliko znate o engleskom Liga kupu?

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.02.19. | 09:50

Proverite svoje znanje pred duel Čelsija i Mančester Sitija na Vembliju

Vreme je da se dodeli i drugi trofej u Engleskoj ove sezone. Zanimljivo, za njega će se boriti isti rivali, koji su u avgustu odlučivali o prvom peharu Komjuniti Šildu, a tada je Mančester Siti prilično lako savladao Čelsi.

Sarijevi Plavci su u daleko lošijoj poziciji - što govori i kvota 5,60 na pobedu Čelsija, nasuprot 1,55 na Građane - italijanski stručnjak nalazi se pred otkazom, i nema sumnje da bi im trijumf u finalu Liga kupa (nedelja, 17.30) ulio preko potrebno samopouzdanje pred finiš sezone. S druge strane, Mančester Siti nalazi se usred velike borbe s Liverpulom za titulu u Premijer ligi, i prvi je favorit (kvota 4,00) za osvajanje Lige šampiona, pa mnogi misle da im ovo finale nije toliko važno jer Liga kup nema značaj kao pomenuta dva takmičenja. Međutim, Pep Gvardiola je čovek koji voli da osvaja pehare, makar i na turniru u malom fudbalu ispred zgrade.

Izabrane vesti

U svakom slučaju, očekuje nas odličan fudbal posle nedeljnog ručka, a vi imate priliku da u MOZZART KVIZU proverite znanje o engleskom Liga kupu i pripremite se za duel Čelsi - Mančester Siti...

 

 

tagovi

mozzart kviz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara