Aron Ramzi i Andrea Pirlo (©Reuters)
Aron Ramzi i Andrea Pirlo (©Reuters)

MOZZART nudi najveće kvote na svetu: Juventus 1,27 i Genk 1,60

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.21. | 10:34

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ove srede bukmejkeri garantuju da će dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

Izabrane vesti

Genk je do skora bio najbliži pratilac šampionu Belgije Brižu, ali Štrumfovi igraju očajno ovog meseca. Imaju samo bod u poslednja četiri meča, pa su pali na treću poziciju Župiler lige. Pretekao ih je Antverpen. Utakmica sa Varegemom je dobra priliku za izlazak iz krize. Gosti su u donjem delu tabele, a u Genk stižu posle dve vezana poraza. Domaćin je dobio poslednja dva meča protiv Varegema.

JUVENTUS – SPAL (SREDA, 20.45), KEC 1,27

Bjakoneri su posle poraza u derbiju od Intera vezali dve pobede u Seriji A, a žele u polufinale Kupa Italije. Rival je drugoligaš SPAL. Juventus je apsolutni favorit iako će trener Andrea Pirlo malo da promeša karte, odmori neke od standardnih prvotimaca. Tim iz Ferare je prošle sezone ispao iz elite, a u prethodnoj rundi je iznenadio Sasuolo u gostima (2:0), pa oprez nije na odmet za devetostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteJuventusGenkJang Bojs

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara