MOZZART patrola
MOZZART patrola

MOZZART patrola pretresla Srbiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 15:21

Možda ste nas sreli, a ako niste, verovatno uskoro hoćete

Verovatno ste se bar nekad zapitali kakav je osećaj kad vas startuje patrola. Ali ne bilo koja, već MOZZART patrola. Dobro pripremljene detektivke obučene za specijalne taktike privođenja u bojama MOZZARTA prošetale su najfrekventnijim destinacijama i obišle veliki broj popularnih kafića i Mozzart uplatnih mesta  širom Srbije.

Kompanija Mozzart je za vreme trajanja Svetskog prvenstva od 14. juna do 15. jula organizovala akciju koja je obišla celu Srbiju i „pretresla“ više od 60 gradova, pa su svi koji su imali sreće da sretnu jednu ovakvu neobičnu patrolu imali priliku da budu i nagrađeni.

Izabrane vesti

Naime, atraktivne hostese su posetile veliki broj kafića,uplatnih mesta,  gradskih šetališta i frekventnih lokacija u vašem gradu. Akcija se zasnivala na igri. Svi zainteresovani su tesitrali svoje znanje iz poznavanja istorije fudbalskih prvenstava i dobili mogućnost da osvoje neki od poklona - fudbalsku loptu, majicu  ili bonuse za igru. Pored toga, imali su priliku da se registruju, odnosno otvore nalog za igru na sajtu www.mozzartbet.com.

Ako niste imali sreće da i vas zaustavi MOZZART patrola, možete u nastavku da pogledate neke od fotografija „privedenih“ učesnika. Beograd, Novi Sad, Sombor, Zrenjanin, Aranđelovac, Mladenovac, Smederevska Palanka, Gornji Milanovac, Užice, Zlatibor, Pirot, Vranje, Bujanovac, Preševo, Novi Pazar... samo su neki od gradova gde ste imali priliku da sretnete MOZZART patrolu, koja sada odlazi na zasluženi odmor. Ipak, ne opuštajte se, možda uskoro naletimo baš na vas.

gallery


tagovi

Mozzartdeo tvog života

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara