MOZZART specijali: Letnji pljusak kvota stiže iz Rusije

Vreme čitanja: 3min | sre. 04.07.18. | 14:18

Pred nama je još samo osam mečeva na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pa je red i da se malo "uozbiljimo" i pogledamo koje vam sve zanimljive specijalne igre nudimo

Svetsko prvenstvo u fudbalu je ušlo u samu završnicu. Na redu su četvrtfinalni obračuni što znači da je pred fudbalerima i nama, kladiocima samo još osam mečeva. A kada je tako, onda treba biti pažljiv, ali i maštovit ne bi li tiket uopšte imao smisla.

U tome vam već po tradiciji pomaže upravo MOZZARTOVA fabrika kvota pravim letnjim pljuskom zanimljivih igara vezanih za SP u Rusiji, čuvenim SPECIJALIMA. Krenimo od TIMOVA gde možete već sada odrediti plasman preostalih osam reprezentacija (1-3 mesto, 1/2 finale i finale), fazu eliminacije (1/4 finale, 1/2 finale i finale), ali isto tako i ko će uzeti titulu. Prema MOZZARTU najveći favoriti da podignu Zlatni globus su Brazilci sa kvotom 3,00.

Izabrane vesti

Tu su naravno i DUELI, to jest koji tim će biti bolje plasiran po zaršetku Svetskog kupa. Pa ako ste npr. sigurni da će Urugvajci proći bolje od naših komšija Hrvata kvota je 2,55, dok bolji plasman Belgije od Rusije plaćamo koeficijentom 1,80.

Što se tiče igre FINALE, tu je sve jasno: odredite par koji će se boriti 15. jula u Moskvi, stavite na na tiket i uživajte u iščekivanju. A to je i suština sportskog klađenja. A ako mislite da će se za titulu boriti Urugvaj i Švedska kvota je masivnih 50,0, dok je 6,000 za daleko izgledniji par koji čine Brazil i Engleska.

Posebno zanimljiva je igra GRUPE, gde birate iz koje grupe će nam doći novi svetski šampion. A za nas je posebno zanimljivo pošto je najmanja kvota na Grupu E u kojo se borio i napš nacionalni tim - 3,75. Naravno, za to su zaslužni Brazilci koje svi vide kao najveće favorite.

U specijalu IGRAČI imate mogućnost da odaberete najboljeg strelca prvenstva. Lider je Hari Kejn sa šest pogodaka na kojeg je kvota 1,30, ali ako želite dobru zaradu tu je Romelu Lukaku sa tačno 10 puta većim koeficijentom, ili pak Antonan Grizman i Edinson Kavani na koje je kvota okruglo 40,0.

Kada smo već kod igrača, tu je i izbor za najboljeg, a po nama za sada vodi Hari Kejn te je na njega kvota 5,00, dok je na Nejmara 6,00. Daleko privlačnije, ali i dalje prilično realno deluje kvota 13,0 na Luku Modrića, ili pak 35,0 na Luisa Suareza, koliko je i za Kevina de Brujnea.

Pored NAJBOLJEG IGRAČA, tu je i izbor za NAJBOLJEG GOLMANA, što je priča za sebe, jer samo jedna greška ili jedna magična odbrana može potpuno da preokrene situaciju. Bilo kako bilo, za sada je favorit čuvar mreže Brazila, Alison (3,50), dok je heroj Rusije, Igor Akinfejev "na kvoti" 8,00.

Zanimljiva je i MOZZART igra SPECIJAL koja nudi da odredite da li mislite da će biti više ili manje od 166,5 pogodaka na SP, od 220,5 žutih kartona, 607,5 kornera. Kladilački sladokusci takođe mogu da predvide da li će novi svetski šampion doći iz Evrope (kvota 1,40) ili pak Južne Amerike (2,65).

Za posebno samouverene kladioce, koji veruju da drže fudbal i sportsko klađenje u malom prstu ostavili smo na kraju posebnu poslasticu, a to je POBEDNIK I NAJBOLJI STRELAC. Pa tako ima "nacionalih varijanti", kao što je Fracuska i Grizman sa kvotom 80,0, ali npr. da će Nejmar biti MVP šampionata, a Galski petlovi podići Zlatni globus sa koeficijentom od čak 150,0!

Foto: Action IMAGES


tagovi

Rusija2018Mozzartkvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara