MOZZART Sport saznaje: Milan poslao Halilovića u Standard

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.01.19. | 23:40

Hrvat ide na pozajmicu

Kako MOZZART Sport ekskluzivno saznaje, Milan je večeras poslao hrvatskog vezistu Alena Halilovića na pozajmicu u belgijski Standard iz Liježa.

Halilović će u taboru belgijskog velikan narednih pet meseci igraz kao pozajmljen igrač slavnih Rosonera kod kojih nije često dobijao šansu.

Izabrane vesti

On je letos stigao u Milan iz Hamburgera kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do 2021. godine. Bio je poslednje pojačanje bivše uprave na čelu sa kontroverznim kineskim biznismenom Jonghong Lijem i direktorskim tandemom Marko FasoneMasimo Mirabeli. Halilović je tada bio izričita želja Mirabelija koji je ubrzo nakon toga dobio otkaz kada su klub preuzeli Amerikanci i postavili Leonarda i Maldinija na direktorske funkcije.

Mladi Hrvat nije dobijao šansu kod Gatuza i odigrgao je samo tri meča u Ligi Evrope ulazeći sa klupe. Bilo je jasno da Rosoneri ne računaju ozbiljno na njega. Bešiktaš se prvi zainteresovao za Halilovića, ali nije došlo do transfera, Potom ga je Milan nudio Đenovi u sklopu transfera Kšištofa Pjonteka, ali su Grifoni odbili taj predlog. Poslednjih dana se interesovala i Bolonja, a onda je stigao poziv Standarda.

Nekada jedan od najvećih talenata hrvatskog fudbala se seli u Lijež gde će pokušati da obezbedi veću minutažu i oživi karijeru koja je na stranputici otkako je kao 17-godišnjak za 5.000.000 evra prešao u Barselonu iz zagrebačkog Dinama.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Alen HalilovićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara