Mozzart Sport TV: Specijal Zvezda - Salcburg (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.08.18. | 16:50

Šta očekuju Milan Dudić i Nenad Kovačević?

U specijalnoj emisiji Mozzart Sport TV-a pogledajte šta o istorijskom meču na Marakani (utorak, 21.00) kažu Milan Dudić i Nenad Piksi Kovačević, bivši fudbaleri Zvezde.

Njih dvojica gosti su naše Jovane Strinić, i to s velikim povodom.

Izabrane vesti

Dudić je bio stub odbrane Zvezde od 2002. do 2006, a s Marakane je otišao upravo u Salcburg, čiji je dres nosio pet godina. Sve do 2014. je ostao u Austriji, pošto je posle Red Bula igrao i za Šturm, i odlično je upoznat sa ekipom koja predstavlja Zvezdi poslednju prepreku ka Ligi šampiona.

Pritom, Milan i njegov brat blizanac Ivan menadžeri su dvojici igrača koji trenutno nose crveno-beli dres Branku Jovičiću i Milanu Jevtoviću.

A Dudić je, baš kao i drugi gost Nenad Kovačević, bio učesnik jedine evropske utakmice Zvezde koja je odigrana pred praznim tribinama. Oni su 2005. godine bili članovi ekipe koja je u Ligi UEFA dočekala Bazel i izgubila 1:2, pa svakako znaju kako će se osećati igrači Vladana Milojevića kada izađu pred praznu Marakanu...

Mnogo to zanimljivog i konkretne prognoze za meč Zvezda - Salcburg pogledajte u specijalnoj emisiji Mozzart Sport TV-a...

 


tagovi

Nenad Kovačevićmilan dudicRed Bul Salcburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara