{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Ko se sve smejao kad je Kazemiro otišao po burek?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Kako je Tadićevo „maltretiranje“ Reala dovelo i do toga da njegov dres završi kod čitaoca Mozzart Sporta Radeta Petrovića
MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Ko se sve smejao kad je Kazemiro otišao po burek?
Rade Petrović

Kad smo najavili da novinari Mozzart Sporta, samo dan posle po mnogo čemu istorijske utakmice Real Madrid - Ajaks (1:4) putuju u Amsterdam kako bi napravili intervju s Dušanom Tadićem, pozvali smo naše pratioce na društvenim mrežama da postave pitanje čoveku o kojem priča ceo svet. Mnogi su to učinili, mi smo odabrali desetak nama najzanimljivijih pitanja, a onda je u Amsterdamu sam Tadić prelomio: najbolje pitanje postavio je - Rade Petrović.

A Rade je dobio mnogo više nego što smo obećali. Ne samo da je Tadić odgovorio na njegovo pitanje „da li se nasmejao kad je onako okrenuo Kazemira“ - uz dodatak „priznaj, slobodno“ kao podršku - već je Radetu poslao dres s posvetom i potpisom. Neverovatna čast, i to u trenutku kada Dušan „drma“ fudbalskom Evropom.

Pravo iz Amsterdama, Tadićev dres odneli smo na Mozzartovo uplatno-isplatno mesto Kozara u novobeogradskom Bloku 61, gde ga je naša Jovana Strinić uručila Radetu koga smo ugostili u ovonedeljnoj emisiji „Tiket za vikend“.

Kako je sve prošlo, koliko se Rade obradovao, i kakav je tiket sastavio, pogledajte u video-klipu...

 

Najnovije vesti


×