MOZZART TV - Uvertira za večiti derbi: Ognjen Amidžić vs. Milan Kalinić

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.09.18. | 09:48

U nedelju u 19.00 se u Humskoj sastaju Partizan i Crvena zvezda, a tim povodom, Jovana Strinić je u okviru specijalne emisije Mozzart TV-a ugostila poznata TV lica i velike navijače crno, odnosno crveno-belih Ognjena Amidžića i Milana Kalinića

Vreme je za večiti derbi!

Za Partizan šansa da „pokrije“ početak sezone koji je bio slabiji od očekivanog, za Zvezdu izazov da pokaže da li može da izdrži pritisak jer navijači očekuju laganu pobedu, i koliko je mentalno jaka da posle emotivnog pražnjenja u Ligi šampiona odigra dobar meč.

Izabrane vesti

Ovih dana, na sajtu Mozzart Sport u prilici ste da čitate dosta analiza vezanih za nedeljni okršaj Partizana i Zvezde, 158. prvenstveni, a tek ćete biti u petak, subotu i nedelju, pa je redakcija Mozzart TV-a rešila da priđe ovoj temi iz drugog ugla.

Naša Jovana Strinić u goste je pozvala Ognjena Amidžića i Milana Kalinića, popularna TV lica, koji su i veliki navijači večitih rivala. Amidžić, koji je sportsku karijeru počeo kao rukometaš Metaloplastike, kaže da je Partizan ipak njegova „druga ljubav“, u odnosu na nekadašnjeg velikana iz Šapca, dok Kalinić otkad zna za sebe navija za crveno-bele i čest je posetilac njihovih utakmica.

Ko je „šibicario“ u Evropi, zašto je Mance trebalo da bude zvezdaš, kako Grobari preživljavaju plasman Zvezde u Ligu šampiona... Sve to ćete saznati u video-klipu, a uživajte i u kvizu znanja i pogađanju zagonetne ličnosti, odnosno igrama koje smo pripremili za naše goste...

 


tagovi

Mozzart TVJovana StrinićMilan KalinićOgnjen Amidžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara