MOZZART TV: Vreme je za rezime prelaznog roka...

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.02.19. | 19:08

O brojnim zanimljivostima sa zimske fudbalske pijace, transferima koji su obeležili period za nama, poslovima koji imaju ili nemaju previše smisla, ali i zašto su kroz pozajmice dovedeni poznatiji fudbaleri, voditeljka Jovana Strinić razgovarala je s novinarima portala MOZZART Sport Milanom Zdravkovićem i Nikolom Stojkovićem

Spuštena je zavesa na zimsku transfer pijacu, možda i najmanje uzbudljivu u poslednjih nekoliko godina.

Bilo je zanimljivih transfera u prvom mesecu 2019. godine, ali ne i mnogo onih koji su uzdrmali tlo Starog kontinenta. Najveći transfer viđen je već drugog dana prelaznog roka, kada je Čelsi izvukao zmiju iz džepa i za 64.000.000 evra šokirao sve i kupio Kristijana Pulišića iz Borusije Dortmund, koji je čak i ostavljen na Vestfalenu do leta. Do kraja prelaznog roka nije viđen skuplji transfer, a čekalo se i nekoliko dobrih poslova koji se na kraju nisu ni dogodili.

Izabrane vesti

O brojnim zanimljivostima sa zimske fudbalske pijace, transferima koji su obeležili period za nama, poslovima koji imaju ili nemaju previše smisla, ali i zašto su kroz pozajmice dovedeni poznatiji fudbaleri, voditeljka Jovana Strinić razgovarala je s novinarima portala MOZZART Sport Milanom Zdravkovićem i Nikolom Stojkovićem.

Nema dileme da bi razgovori o svim pojedinostima iz tek završenog prelaznog roka mogli da traju u nedogled, zato smo u emisiji na MOZZART TV izdvojili samo ono najbolje.

Podsetimo, brojne priče smo obradili i iz ugla espertskih analiza na sajtu MOZZART Sport, a iste možete pronaći klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019.

Uživajte...

 


tagovi

Mozzart TV

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara