Mrkela: Aleksu nismo mogli da zaobiđemo, vidimo ga kao levog špica

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 13:46

„Očekujemo da nam mnogo pomogne u nastavku sezone i u evropskim kvalifikacijama“, poručio sportski direktor crveno-belih

Prioritet Crvene zvezde jeste smanjivanje igračkog kadra, ali je sportski direktor Mitar Mrkela obrazložio zašto je srpski šampion odlučio da i onako oštru konkurenciju u ofanzivnom delu tima zaoštri Aleksom Vukanovićem.

On je istakao da od dosadašnjeg člana Napretka očekuje veliki doprinos, posebno kada je reč o narednim evropskim kvalifikacijama.
„Prezadovoljan sam što je Aleksa Vukanović potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, njegovim angažmanom nastavili smo praksu dovođenja najboljih domaćih fudbalera. Radi se o igraču koji se odlično snalazi na nekoliko pozicija u ofanzivi, a mi najviše od njega očekujemo u ulozi levog špica gde je i pružao najbolje partije u Napretku o čemu svedoči golgeterski učinak ove sezone. Očekujem da nastavi dosadašnji trend sjajnih igara jer je igrač koji dobro poznaje domaći fudbal, već nekoliko sezona igra u Super ligi i savršeno je adaptiran na ono što ga čeka. Takođe, verujem da će nam od leta biti od pomoći u evropskim kvalifikacijama“,  istakao je Mrkela još jednom otkrivši planove crveno-belih u nastavku prelaznog roka:

Izabrane vesti

Sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo zbog angažmana trenutno najboljeg strelca Super lige.
„Za nas je prioritet odlazak igrača, ali kad se pojavi neko izuzetno kvalitetan obaveza Crvene zvezde je da reaguje. Aleksa Vukanović je neko ko nije mogao da se zaobiđe u ovom prelaznom roku, a videćemo šta će predstojeći dani doneti“, dodao je Mrkela.


tagovi

Mitar MrkelaAleksa Vukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara