Mrkela oprezan: Fokusirani smo samo na Suduvu

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.19. | 14:44

Litvanci su prošle sezone lagano eliminisani u dvomeču rezultatom 5:0, ali i pored toga crveno-beli moraju da budu više nego oprezni

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže da srpski šampion biti isključivo orjentisan za pripremu meča sa litvanskom Suduvom, koja može da bude neugodan protivnik. Tako da je potencijalni okršaj sa Helsinkijem stavljen u potpunosti u drugi plan.

Litvanci su prošle sezone lagano eliminisani u dvomeču rezultatom 5:0, ali i pored toga crveno-beli moraju da budu više nego oprezni.
"Mislimo samo na Suduvu, to nam je najbitnije u ovom trenutku. Svakog rivala poštujemo sigurno neće biti lako. Ovo su kvalifikacije za Ligu šampiona, ko god bude bio protivnik u narednoj rundi ukoliko prođemo sigurno neće biti lako. Svesni smo toga, ali sada treba da se koncentrišemo samo na Litvance. Ekipa Suduve je pokazala da oni uvek mogu da iznenade, tako da ćemo o narednom rivalu misliti potpuno nakon 19. jula", rekao je Mrkela.

Izabrane vesti

Crveno-bele prvi meč očekuje 9. ili 10. jula, a revanš 16. ili 17. Drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zakazano je za 23. i 24, odnosno 30. i 31. jul.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara