Komentari na vest

Mrkić posle Sivića – baš radikalan zaokret

G

Ghost735

pre gotovo 2 godine

Sivic ulazi u top 3 najgora trenera koja su vidjena na srpskim terenima
R

Ralentsakis

pre gotovo 2 godine

Komentarisah kad su ispali od ovih sa Malte, tim kao tim je poluprofesionalan. Radnicki sluzi za mesetarenje tonceva, menadzercica i ostalih sitnih interesnih sfera. Tako veliki klub, sa istorijom, a sa ruiniranim stadionom, ni ono sto je skoro izgradjeno ni na sta ne lici. Verujem da je i omladinska skola tanka kao i sve ostalo. Radnicki kao klub moze da se poistoveti sa onom ruinom od zapadne tribine. Sramota.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Opet ta bajka o velikom klubu,a nema ni kup.
Y

YMD

pre gotovo 2 godine

1. Propadalo mora da ode. Kruminalno je kako on radi po Radnički; 2. Pod hitno naći novog golmana. Drobnjak i Dujmović katastrofa (obojica su prokockali svoje šanse). Ako nema neki adekvatan, dati šansu nekom klincu iz omladinske selekcije; 3. Lično sam protiv dolaska Mrkića iz prostog razloga, da je valjao do sad ne bi odlazio tri puta!Ostao bi bar kao Mima Rastavac. Ali pošto je već tu treba mu dati maksimalnu podršku svih struktura!
N

Niski meraklija

pre gotovo 2 godine

Zdravkovicu dodji ti da vodis klub jad si toliko pametan?prvi koji treba da ide je TONČEV pa onda svi ostali...
Z

ZDj

pre gotovo 2 godine

Sto ti je uporedne je Rastavac i Mrkic,pa razlika je kao dupe i oko, Rastavac je izmislio fudbal za Mrku. Na zalost samo cudo moze da spasi Radnicki od ispadanja.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Mrkic ? Da nije njegov sin onaj Mrkic kog su probali da proguraju u Radnickom kao velikog talenta ?
T

Tuga sa Juga

pre gotovo 2 godine

Teško da će biti bolje...dok je Badža Propadalo Alfa i Omega...njegovi igrači prodali Sivića..teško mu išlo sa njegovim kombinacijama...kod Mrke će biti lakše...ali navijačima još teže.
M

Malosiste

pre gotovo 2 godine

Dobar potez, uvek je vracao Radnicki, kada god je zagustilo... NAPRED REAL
S

Samo

pre gotovo 2 godine

nam objasni kako je to on uvek vracao Radnicki. Kakve on to rezultate kao trener ima?
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Kakav je bre ovo bezobrazluk Arene sa razbacanim prenosima. Zar se tago ophodi prema nasem takmicenju. Sprcali milijardu drzavnih para u neke gluposti i jos sad nase takmicenje guraju u zapecak. Severna Koreja nam nije ravna.