Murinjo gubi strpljenje: Dao sam spisak sa pet imena, hoću dvojicu, a možda ću dobiti jednog

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.07.18. | 14:04

Portugalac iskritikovao i Marsijala

Sezona nije ni počela, a Žoze Murinjo već gubi živce i počinje sa žalopojkama. Posle debakla od Liverpula u prijateljskom meču u Americi, Murinjo je istakao da mu taj meč ničemu nije poslužio.

Portugalac je donekle u pravu jer je Liverpul igrao sa daleko jačim timom u odnosu na Junajted koji je izašao sa velikim brojem maldih fudbalera.
„Nismo ništa dobili iz ove utakmice. Ovo nije moj tim. Polovina tima mi nedostaje, a polovina koja je danas igrala neće biti u klubu posle 9. avgusta. Ne govorim to zbog pojačanja, jer će pojačanja za nas biti povratak Pogbe, Felainija, Lingarda, Rašforda, Valensije, Linedelefa, Matića... Ovo nije moj tim. Čak smo i igrali pristojno sa gomilom klinaca u ekipi dok nismo ostali bez energije“, istakao je Murinjo.

Izabrane vesti

On je do sada od pojačanja doveo samo brazilskog vezistu Freda i mladog portugalskog beka Dalota za kojeg se još ne zna kada će moći da zaigra. Premalo za klub takvih ambicija. Što Murinjo i ne krije.
„Ako me pitate ko su igrači koje bi želeo da kupim i dodam u ekipu, reći ću vam da bih želeo dvojicu fudbalera. Ali čini mi se da neću dobiti tu dvojicu. Moguće je da ću dobiti jednog jer sam listu sa pet imena za tu poziciju predao u klub još pre nekoliko meseci. Možda dobijem jednog... Ako ne dobijem, nastavićemo da se borimo i verujemo u igrače koje imamo“, priznao je Posebni.

Spekuliše se da Murinjo insistira na dovođenju štopera i da je za tu poziciju napravio listu od devet kandidata. Na vrhu liste je navodno Hari Megvajer iz Lestera za kojeg će Lisice tražiti neverovatnih 80.000.000 evra. Alternative su Džeri Mina iz Barselone, Tobi Aldervajreld iz Totenhema... 

Murinjo se osvrnuo i na izostanak Antonijala Marsijala koji je napustio pripreme da bi prisustvovao rođenju deteta pre nekoliko dana, ali se još nije bvratio.
„Dobio je bebu – hvala Bogu lepu i zadrvu bebu – prisustvovao je njenom rođenju i sada kada je ona tu, on bi trebalo da bude ovde. Ali nije ovde“, nije krio nezadovoljstvo.

Spekuliše se da se Marsijal neće ni vraćati jer insistira na transferu lošeg tretmana koji ima kod Murinja. Za njega su zainteresovani Čelsi, Bajern i Borusija Dortmund.

(FOTO: Action images)


tagovi

Antoni MarsijalŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara