Murinjo: Koliko ja znam, niko više ne dolazi...

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.08.18. | 11:19

Završiti prošle sezone drugi jedno je od najvećih dostignuća u mojoj karijeri, poručio slavni stručnjak

Mančester Junajted sutra protiv Lestera na Old Trafordu otvara novu sezonu. Uzbuđenje zbog samog meča, međutim, daleko je manje od iščekivanja novih pojačanja u finišu prelaznog roka. Menadžer Đavola Žoze Murinjo ipak je razočarao pristalice svog kluba kazavši na današnjoj konferenciji za štampu kakvi su planovi za finiš letnje pijace...
"Prema informacijama koje ja imam, neće više biti ni dolazaka ni odlazaka", poručio je smrknuti Portugalac koji nedeljama unazad bezuspešno pokušava da kupi štopera. Pominjali su se Hari Megvajer, Tobi Alderveireld, Džeri Mina, Džerom Boateng. Ovaj poslednji odjavio je Posebnog i okrenuo se Pari Sen Žermenu. Sva je prilika da Mančester tako ostaje bez kvalitetnog pojačanja u poslednjoj liniji.

Podsetimo, Junajted je ovog leta pazario za 75.000.000 funti. Najveći deo tog novca otišao je na Brazilca Freda iz Šahtjora, a pored njega stigli su još samo bek Diogo Dalot i Li Grant

Izabrane vesti

"Prelazni rok se uskoro zatvara. Mislim da je vreme da prestanem da razmišljam o tržištu", dodao je Murinjo. "Moraću da se fokusiram da igrače koje imam. Tri naredne utakmice su mnogo važne, jer posle sledi reprezentativna pauza koju moramo da iskoristimo da se još bolje uigramo"

I Murinjo ne bi bio Murinjo kada ne bi nešto "izvalio"...
"Završiti prošle sezone drugi jedno je od najvećih dostignuća u mojoj karijeri. Pa opet, timovi koji su završili iza nas, poput Liverpula i Arsenala proglašavaju se za najveće dobitnike. Mi, kao drugi, tretirani smo kao da smo ispali iz lige". 

Murinjo je još podsetio da ta dva tima od 2008, odnosno od 2012. nisu osvojili nijedan trofej, a mi bismo Žozea mogli da podsetimo da je prošlu sezonu završio 19 bodova iza Sitija. 

Pa da li je to baš toliki uspeh, gospodine Posebni? 


tagovi

Žoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara