Musa Sisoko (©Reuters)
Musa Sisoko (©Reuters)

Musa Sisoko: Budućnost u Totenhemu neizvesna, otvoren sam za sve opcije

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.06.21. | 12:34

Ali, prvo razgovori sa londonskim klubom

Mnogo je nepoznanica u Totenhemu. Vlasnici kluba još nisu odabrali novog menadžera, Rajan Mejson bio je prelazno rešenje do kraja sezone, a to će uticati i na budućnost mnogih igrača. Zahvalni francuski vezista Musa Sisoko je posle sezone pune uspona i padova počeo da se dvoumi i razmišlja o odlasku iz Totenhema.

Spreman je Sisoko da posle pet godina promeni sredinu, ali ne po svaku cenu. Ugovor mu ističe za dve godine i pre no što donese odluku o odlasku, ili pak ostanku na Vajt Hart Lejnu, obaviće razgovor sa ljudima iz Totenhema.

Izabrane vesti

„Ovo mi je peta godina u klubu i imao sam vrlo lepe trenutke. Ali, ako se pojavi novi izazov, videću šta ću da radim. Ne zatvaram vrata koja se tiču moje budućnosti u Totenhemu, jer kao što sam ranije rekao, imao sam tešku godinu u klubu, ali i neke Iepe momente. Takođe želim da vidim šta će klub odlučiti. Možda će mi reći: „Musa, vreme je da odeš negde drugde ili  apsolutno želimo da ostaneš.“ U svakom slučaju, danas sam otvoren za sve predloge”, rekao je francuski vezista.

Zagazio je Musa Sisoko u četvrtu deceniju i zrele igračke godine, i sve što želi jeste da igra. Prilikom odabira sredine to će mu biti prioretet.

“Želim da igram fudbal. Najsrećniji sam kad sam na terenu. Uskoro ću imati 32 godine, pa sam bliže kraju, nego početku karijere. Ono što želim je da nastavim da igram i uživam. Dakle, ne kažem da po svaku cenu želim da napustim Totenhem. Tamo se osećam dobro, imao sam lepih trenutaka i imam dobar odnos sa saigračima i navijačima. Razgovaraću sa klubom, pa ćemo zajedno doneti odluku o mojoj budućnosti”, poručio je Musa Sisoko.


tagovi

Musa Sisoko

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara