Komentari na vest

Nagelsman je prvi pik Čelsija

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svakako moze da vrati Nemacku disciplinu nastalu odlaskom gospodina Tuhela u Celsi.Unece svakako Nagelsman novu energiju.
Б

Брат од Генија

pre oko 1 godinu

Због политике су отерали Романа и сада ће се распадати полако. Навијачи већ тугују за Романом, али тек ће га правити од блата
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Idealan za Čelzi. Teško da može neko bolji.

Katalonija

pre oko 1 godinu

Čelsi=lov u mutnom! Oterali čoveka koji je doneo LŠ, doveli osrednje engleskog trenera, 17 napadača, oterali novog trenera, sad hoće ovog što ima talenat ali čija adaptacija je krajnje upitna, nije uspeo u svojoj zemlji u velikom klubu, a sad će kao on da sredi situaciju u klubu bez glave i repa... Cirkus klub...
p

pappaoa

pre oko 1 godinu

Izvini sta to nije uspeo, 1 sa Bajernom, igra sa Man Cityjem kog bi prosao najlaganije. Da je Bajern bio u padu forme bio je kroz to mora svako da prodje…
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

uzece nam Bahara... Culi su za Terzine planove i pokrenuli masineriju
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Tuhel,Klop, Nagelsman...su tzv. Majncova škola, baš pre neki dan u mozzart sportu na temu ovih trenera. Za svakog mladog trenera treba strpljenja ali je više pitanje da li ga ludi amer ima. Primer je Arsenal, pa i Klop, ko je verovao da će Liverpul igrati onako par sezona.
G

Gost9ikl

pre oko 1 godinu

Kakvo stprljenje u vrhunskom fudbalu, o cemu pricate, da je Arsenal bio los ove godone Arteta bi dobio otkaz, ako budu losi sledece dobice... Mozes da imas strpljenja za trenera koji je u prva cetiri i delimicno ne ispuni ocekivanja, ali ne da ti je klub na sredini tabele, a kvaliet ima za daleko vise.
T

Timeout

pre oko 1 godinu

Bitno je samo da je Poter otisao.Covek je smesan lik,ne lici na trenera uopste,pre bih rekao da lici kao predsednik nekog udruzenja npr.drvoseca!
S

Srecko Sojic

pre oko 1 godinu

I on ce biti promasaj. Zivi bili pa videli. Celsiju treba cvrsta ruka tipa Zidan ili Poketino. Ovaj momcic jos treba „pure jesti“ da bi dosao na taj nivo.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Poketino čvrsta ruka? Njega su igrači u PSG uvažavali koliko i ekonoma,doduše ovog Galtijea još manje.Generealno se odnos trener - igrači jako promenio u korist "zvezda i zvezdica",prosto je teško držati svlačionicu.Ili da je trener neko igračko ime i da je imao uspeha u trenerskoj karijeri (Zidan.Anćeliti...) ili da kao Gvardiola seče stvari u korenu...ko nije zadovoljan može da ide.(Sterling,Žesus,Kanselo..ili uskoro Gundogan Silva,Voker)Naravno,jako je bitno i ko vodi klub ,Perezu u Realu se ipak ne dešavaju ekstremni ispadi igrača.
S

Srecko Sojic

pre oko 1 godinu

@Koan, U PSZ nijedan trener osim Ancelotija nije uspio smirit svlacionicu. Cak su i Tuhela izminirali. Mislim da to i nije neka usporedba.
G

Gandalf.treci

pre oko 1 godinu

Misliš čvrsta ruka kao din Karlito, ili ser Alex ili možda dr Murinjo
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Ako su pametni prvo ponuditi Zidanu (teško da će prihvatiti), Poketinju i ovom iz Ajtrahta. Kakav Nagelsman

Katalonija

pre oko 1 godinu

Šta je to Poketinjo, neki mali džep ili?
G

Gost9292

pre oko 1 godinu

Poketino je samo imao uspeha u jednoj sezoni u karijeri i nista vise, ostali rezultati su mu bili plod kvaliteta tima i nista vise. Totenhem i tad kao i sad ima kvalitet za prvih sest, sad da li ce biti 4ti ili 6ti... Da bi vodio tim koji puca na nakvise domete treba da dodje trener koji ima kontinuitet ozbiljnih uspeha.
М

Митт

pre oko 1 godinu

Да су оставили Абрамовича прије свега, а онда и Тухела и сад би били у топ 4 у ПЛ.
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Nadam se i zelim da dovedu Nagelsmana,da se i sledecu sezonu imamo cemu smijati 😂,bas ce on umisljene zvjezdice voditi...
D

Delija-the-boy

pre oko 1 godinu

Doveati vladana milojevica pod hitno
e

eskobar

pre oko 1 godinu

Ooooooo ne
s

samo razmisljam

pre oko 1 godinu

Sta bi gvardiola napravio od ovako talentovane ekipe celzija...
G

Gps

pre oko 1 godinu

Ništa! 😂
4

46

pre oko 1 godinu

Morali bi prvo još milijardu da upumpaju u transfere da bi Gvardiola mogao da radi.
N

Neverovatno

pre oko 1 godinu

Mancester City mozda ne bi osvojio nista do sad da nije bilo tog Pepa Gvardiole,ma koliko god da ulozili! Pogledaj cifre pojacanja Chelsea,Manchester Uniteda,Liverpoola ove godine pa onda nesto komentarisi! City se bori za titulu,u cetvrtfinalu su LS,a gde su MU i Liverpool ,i taj Chelsea koji ima samo sansu u LS .Pa evo ti PSG,koliko su ulozili i sta osvajaju?! Pep vredi vise od svih tih silnih miliona.
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Kakav gvardiola on je dosao da uzme ls i ne moze vec 7 godina,a pl su uzimali i manvini i pelegrini.
G

Gost6666

pre oko 1 godinu

Bayern će uzeti obeštećenju ludom Ameru za ovog Švabu i to veću cifru nego što je dao Leipzigu kad ga je dovodio u Minhen

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Kakvo obeštećenje, ovi spinuju oni su mu dali otkaz. Bda je pametan nagel da ne prihvati i da izmuze bahate minhenovce do zadnjeg evra ugovora...... Napred Nagel...ČIKA KARLO AJDE U ČELZI I POKORI PROTIVNIKE
O

Ovima se i plastika smije

pre oko 1 godinu

Tri tenka i oklopni transporter za Mudrinskog dali, a nemaju trenera da izvuče max. iz njega. No can do, što bi rekao gospon Boehly. Daj još 600 miliona. Što je sigurno, sigurno je.
J

Jednoruki Krstivoje

pre oko 1 godinu

Ma kakav Nagelsman, samo Sestko Milojevic, Aca Kristic, Sale Jankovic ili Dragi Kanatlarovski.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

A Kratko Ostanić?
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Divca Tuhel!
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Jadni oni sa njim. Promjenit ce jedno 54 formacije i izmisljati toplu vodu sa taktikom i pozicijama igraca, ali uglavnom se držati onog zla od formacije 3-5-2. Naravno, nece im nista dobro donijeti i dobit ce otkaz.
f

fore

pre oko 1 godinu

3-5-2 sama po sebi može biti fenomenalna formacija, ako imaš specifične igrače za nju stvorene. Problem je što pola klubova igra tu formaciju, a ne leži im u 99% slučajeva
m

mmppku

pre oko 1 godinu

Da su pametni da istrpe ovu sezonu sa pomocnikom pa na ljeto remont sa Krstajicem, bice im slobodan tamo negdje od juna
S

SouthSide

pre oko 1 godinu

Petrić je bolje rešenje za Čelsi.
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Ti nemacki sistem treneri marko Rose,nagelsman,tuhel,Hiter mogu da treniraju samo farmerske klubove gde igraci imaju platu do 2miliona evra...treniras,cutis i radis i cekas...da naplatis taj trud. A sta kada ti Mane kaze ne smaraj nisi video enfild a ja tamo igrao 7 godina sad mi pricas da ne trcim... Sta da radi u Celsiju kad Feliks prepodobni dodje na trening sa Lamborghini Tronom koji kosta 3 miliona funti a dao 1 gol u PL i...sta da mu kazes......pojacaj teretanu....oduvaju te...
4

46

pre oko 1 godinu

Ima on znanja, ima svoju taktiku što je bitno, ali jednostavno nije autoritet kod igrača. Treba mu još godina i iskustva za to, a ne ide mu na ruku ni privatan život kakav vodi. Kako god, gori od Grejema Potera ne može biti, to nije uspeo ni veliki Andre Viljaš-Boaš - trener koji bi možda mogao da vodi Proleter iz Mramorka u borbi za opstanak u južnobanatskoj ligi. Ako ništa, igraće brži i konkretniji fudbal. Od krucijalnog je značaja da ubodu sa napadačem na leto, od toga i trenera sve zavisi za budućnost.
A

Ajmo biti realni

pre oko 1 godinu

Ko god od pobrojanih trenera preuzme Chelsea na pragu je da izvrsi profesionalno samoubistvo. Poter je vec potrosen, ceka se slijedeci. Naime, Poter je sistemski trener, koji uspostavlja jasno definisan sistem i treba igrace koji su mu za taj sistem adekvatni, sto znaci da treba vrijeme plus slobodu sa izborom pojacanja (vidi primjer artete u arsenalu). Amer mu je to obecao, i na kraju trazio od njega da bude trener koji nosi instant uspijeh, i pri tome potrosio vise od pola milijarde na igrace koje je vidio da konkurencija hoce, bez ikakvog smisla i reda. I to ga je kostalo posla. Julian je isti takav tip trenera, covjek koji treba vrijeme da uspostavi sistem i adekvatne igrace. I ako je pametan nece rizikovati karijeru preuzimajuci ekipu koja je skockana bez ikakve hijerarhije i pameti. Kao ni poter nema garanciju da ce potrajati do starta nove sezone kad imas vremena nesto sklopiti, a ne mozes instant od ove ekipe koja nema napadaca, veznjaka, samo milion neprovjerenih krila i pon esto stopera i bekova skuckati masinu koja moze proci, pazi sad, real, pa onda bajern ili city. A cak i da doceka ljeto, sa ugovorima od po 8g za dovedene igrace, i ffp nad vratom, nece iti us tanju krojiti kadrovsku politiku. Ono klasicno, ne racunam na ovih 5 igraca, ocu ovih 5. Jer niti se mozes rjesiti ovog sto imas, niti realno mozes gomilati jos masu igraca na sjebanu i nezadovoljnu i potkapacitiranu svlacionicu. Jbt Chelsea je bas u kurcu.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Bajern jeste imao kikseve u ligu Ali u Ligu Sampiona 8 utakmice 8 pobede nisu primili gol bice najveci paradox Ako Nagelsman dodje u Celsi I uzme Ligu Sampiona.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Neka uzmu Bahara.
p

prti

pre oko 1 godinu

Ocekivano
l

lauderdale

pre oko 1 godinu

Da su odluku doneli par dana ranije mogli su dovesti Kosanovica, sad je kasno.....