NAJAVA DANA (14. oktobar): Orlovi protiv Rumunije, Đoković za titulu

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.10.18. | 07:55

Pogledajte najzanimljivije događaje dana

7756: ĐOKOVIĆ - ĆORIĆ, 10.30
(Tenis, Šangaj)

Biće ovo treći susret Beograđanina i Zagrepčanina, a naš as vodi sa 2-0. Bili su to mečevi takođe na mastersima, ali na šljaci Madrida i Monte Karla. Oba puta je naš teniser slavio sa 2:0, a ove godine u mediteranskoj prestonici je bilo baš gusto. Ćorić je veliki talenat i očekuje se da jednog dana bude jedan od najboljih, ali trenutno nije Noletov nivo. Mada, ruku na srce, niko zapravo i nije, što smo dobro mogli da vidimo proteklih dana kada je nizao setove kao na traci. A to znači da sve zapravo zavisi od Đokovića, iako je Borna odigrao fantastičan meč protiv prilično slabog Rodžera Federera u polufinalu.

Izabrane vesti

4037: TENERIFE - LUGO, 13:00
(Fudbal, Španija 2)

Tenerife su slaviole na pet od poslednjih šest odmeravanja sa ovim pritvnikom u svim takmičenjima. Ipak, Tenerife je zabeležios amo jedan trijumf u psoeldnjih 10 mečeva u Segundi, mada ni Lugo nije ništa bolji pošto je pobedio samo jednom na poslednjih 13 gostovanja.

4040: GRANADA - MAJORKA, 20:45
(Fudbal, Španija 2)

Na pet od poslednjih šest utakmica Granade u Segundu došlo je PK 1-1, to jest vodila je na poluvremenu i slavila na kraju. Majorka igra konzervativno ove sezone, posbno van svog stadiona tako da je na poslednja dva njena gostovanja došlo 0-2 gola.

6024: POLJSKA - ITALIJA. 20:45
(Fudbal, Liga nacija)

Roberto Mančini nije sastavio ni pola godine na klupi Italije, a već se nalazi na snažnom udaru kritika medija i kolega, pa i podsmeha nezadovoljnih navijača.Trijumf je preko potreban i jednima i drugima, ali neće ga juriti po svaku cenu. To nagoveštava tvrdu i neefikasnu utakmicu i X, makar na poluvremenu.

6028: RUSIJA - TURSKA, 18:00
(Fudbal, Liga nacija)

Ovo je treći okršaj Rusije i Turske od početka juna. Onaj prvi, prijateljski, odigran u Moskvi završen je 1:1, dok su u septembru, u Trabzonu slavili izabranici Stanislava Čerčesova, koji su i sada favoriti. Kombinujte keca sa 2-3.

6051: RUMUNIJA - SRBIJA, 15:00
(Fudbal, Liga nacija)

Videli smo jasno to u Humskoj, Rumunija kvalitetom ne može da parira Srbiji. Samo treba da se zaustavi tandem Aleksandru Kipčiju – Nikolae Stančiju. Posebno ovaj drugi pravio je Orlovima velike probleme u prvom meču i čini se da bi Srbija obavila veći deo posla kada bi anestezirala fudbalera praške Sparte. S obzirom na česte skokove, ali i padove u igri srpskog tima, verujemo da bi i ovde golovi mogli da budu mudriji izbor nego ishod. Da je Srbija kompletna verovatno bismo i probali s dvojkom, ovako, držimo se golova.

6052: IZRAEL - ALBANIJA, 20:45
(Fudbal, Liga nacija)

Ove selekcije bile su u istoj grupi u kvalifikacijama za Mundijal i tada su na oba meča došle dvojke uz isti rezultat (0:3). Albanci su pre mesec dana bili uspešniji na startu LN (1:0), a kako Izrael igra loše vredi potražiti X2 ili 0-2.

6053: LITVANIJA - CRNA GORA, 20:45
(Fudbal, Liga nacija)

Litvanija je autsajder u grupi, ali ponekad joj uspe da kod kuće namuči favorizovanog protivnika. Njihov podgorički okršaj pripao je Crnogorcima, no bio im je neophodan penal kako bi načeli rivala. Dvojka je realna, ali golove obiđite.

6057: AZERBEJDŽAN - MALTA, 18:00
(Fudbal, Liga nacija)

Priznajemo da smo od domaćih očekivali više, a oni su nas razočaral, čak su i na Malti odigrali samo 1:1. Realno je da i ova partija bude neefikasna, dok u Bakuu prednost ipak mora da pripadne domaćoj ekipi. Hrabri neka probaju X-1.

7299: MORNAR BAR - PARTIZAN, 17:00
(Fudbal, ABA 1)

Crno-beli su u odličnoj formi na početku sezone, isto kao i domaćin ovog susreta. Barani su oslabljeni povredom vrsnog krila Đorđa Drenovca, ali je gostovanje u Topolici uvek vrelo, tako da su "Mornarti" ipak u maloj prednosti nad gostima iz Beograda.

8409: JAPAN W - SRBIJA W, 12:20
(Odbojka, SP )

Izgubila je naša ekipa poslednje dve utakmice koje je odigrala na SP, ali je i pre toga osigurala plasman u samu završnicu, to jest u F6 fazu. Za prolazak u polufinale našem timu je praktično potreban jedan trijumf, a  to će daleko lakše ostvariti nad Japankama, koje su slavile nad Plavima pre neki dan, nego nad Azurima. Ipak, to nije bilo ni prosečno izdanje Srbije, tako da trena očekivati pobedu naših devojaka nad domaćim timom.

Foto: Action images


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara