"Nejmar i Di Marija"
"Nejmar i Di Marija"

NAJAVA DANA (četvrtak, 10. novembar): Evroliga - pet poslastica! Pucaće u Južnoj Americi, Brazil - Argentina! Kladite se u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 4min | čet. 10.11.16. | 08:40

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Nejmar i Di MarijaMožda je nekoliko dana bilo zatišje na sportskim borilištima širom planete, ali ovaj četvrtak je i ta kako bogat ponudom. Pre svega kad su u pitanju najpopularniji sportovi, fudbal i košarka.

U Evorligi je na programu pet mečeva, između ostalih i nama najinteresantniji duel UNIKS-a i Crvene zvezde u Kazanju, dok pažnju privlači i klasik Panatinaikos - Makabi. Što se fudbala tiče, u noćnim terminima nastavljaju se južnoameričke kvalifiakcije za Mundijal u Rusiji, sa akcentom na veliki derbi Brazil - Argentina.

Izabrane vesti

Dobra stvar je ta što mnoge od ovih mečeva možete da odigrate po znatno višim kvotama kroz popularni TROSTRUKI SUPERPAR, samo u kladionici MOZZART.

7001: UNIKS - CRVENA ZVEZDA, 17.00
(Košarka, Evroliga)

Srpskog šampiona očekuje još jedno teško gostovanje ui Evroligi, protiv tima koji je u prošlom kolu iznenadio Fenerbahče u Istanbulu. Crvena zvezda je poraz od Baskonije zalečila slavljem nad Partizanom u prvom večitom derbiju u sezoni, ali ostaje da se vidi koliko je naporan put uticao na ekipu Dejana Radonjića. U njihovih šest dosadašnjih mečeva svaki put je dobio domaćin.

6606: KATAR - RUSIJA, 17.00
(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Katar u Dohi dočekuje organizatora narednog Mundijala. Zbornaja igra prilično nestabilno i stiče se utisak da se još nije oproavila od slabog rezultata na Evropskom prvenstu u Francuskoj. Ipak, Katar nema selekciju od koje se uvlači strah u kosti, igra prilično slabo i u poslednje vreme nema kontinuitet dobrih igara i rezultata. Poslednji međusobni meč odigrali su 2011. godine, tokođe u Dohi, kada je bilo 1:1.

6801: KOLUMBIJA - ČILE, 21.30
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Ozbiljno se zakuvalo u južnoameričkim kvalifikacijama, Kolumbija i Čile zauzimaju tek četvrto i peto mesto na tabeli, a jedna od ove dve selekcije bi mogla da se nađe u ozbiljnim problemima ukoliko doživi poraz u ovoj utakmici. Poslednji put su odmerili snage na Kopa Amerika, kada je slavio Čile sa 2:0, dok je Kolumbija poslednji put slavila u kvalifikacijama za SP u Brazilu i to u Santijagu. Poslednji put Kolumbijci su ovog rivala na svom terenu dobili 2001. godine.

6802: URUGVAJ - EKVADOR, 23.55
( Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Urgugvaj je drugi, a Ekvador treći na tabeli južnoameričkih kvalifikacija, ali domaćin znatno bolje igra u poslednje vreme i u Montevideu je favorit protiv gotovo svakog rivala. Ekvadorci su u poslednja dva meča osvojili četiri boda, pa prilično raspoloženi stižu na gostovanje na kojem nikada u svojoj istoriji nisu pobedili.

6803: PARAGVAJ - PERU, 00.30
( Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Paragvajci su pod ogormnim imperativom u ovoj utakmici, nalaze se na sedmom mestu, ali na samo bod od pozicije koja vodi baraž. Peru je izgubio polovinu mečeva u dosadašnjem toku kvalifikacija, ali bi jedno ovakvo slavlje moglo u potpunosti da ga vrati u igru za plasman na Mundijal. Peru je dobio tri poslednja međusobna meča, ali nikada kao gost nije slavio u Paragvaju.

6805: BRAZIL - ARGENTINA, 01.45
(Fudbal, Kvalifikacije za SP)

Šta reći novo o ovom duelu? Biće ovo još jedna borba na život i smrt, posebno za Argentince koji se nalaze u vrlo nezgodnom položaju. Poraz bi ih udaljio od Mundijala. Domaćin je vezao četiri trijumfa uz fantastiču gol razliku – 13:1. Sa druge strane Argentina je bez pobede od 2. septembra. Igrali su samo jedan takmičarski duel u poslednjih šest godina. Završen je remijem. Inače, na poslednja četiri međusobna okršaja došlo je 2-3 gola.

7002: DARUŠAFAKA - BROSE BAMBERG, 18.00
(Košarka, Evroliga)

Darušafaka čeka duel protiv nemačkog predstavnika posle šokantnog poraza od Fenerbahčea u okviru turske lige. Brose u odličnom raspoloženju čeka večerašnji okršaj. Pobedili su Bajern iz Minhena sa 90:59, pre toga su bili bolji od Armanija. Igrali su prošle sezone dva puta i oba puta su pobedili gosti.

7003: PANATINAIKOS - MAKABI, 20.15
(Košarka, Evroliga)

Ovo je pravi evroligaški klasik. Mada sudeći po rezultatima u dosadašnjem delu sezone Panatinaikos je apsolutni favorit. Zeleni igraju sjajno u defanzivi o čemu svedoči da su u poslednjem kolu protiv  Dokse dozvolili rivalu da ubaci samo 46 poena. Često su se sastajali poslednjih sezona Evrolige. Računajući šest prethodnih mečeva Ponos Izraela ima četiri trijumfa.

7004: ARMANI MILANO - EFES, 20.45
(Košarka, Evroliga)

Ovo je duel dva ofanzivno vrlo potentna tima. Efes je u seriji od četiri pobede. Prošle sedmice su posle produžetaka bili bolji od Panatinaikosa. Armani je u prethodna dva meča zbirno postigao 206 poena, ali je dobio samo jedan duel. Efes je dobio tri prethodna okršaja protiv večerašnjeg rivala.

7005: BARSELONA - ŽALGIRIS, 21.00
(Košarka, Evroliga)

Iako ima velikih kadrovskih problema Barselona je pronašla pobedničke koordinate. Blaugrana je vezala četiri trijumfa. Pobedili su Real Madrid i sigurno sa velikim samopouzdanjem dočekuju litvanskog giganta. Žalgiris je izgubio tri prethodna meča u Evroligi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara