NAJAVA DANA (četvrtak, 23. avgust): Bešiktaš u Humskoj i ostale poslastice Lige Evrope

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.08.18. | 07:48

Pogledajte koji nas zanimljivi sportski događaji očekuju danas...

6511: PARTIZAN - BEŠIKTAŠ, 20.30
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Beogradski crno-beli imaju pet pobeda i remi u dosadašnjem toku kvalifikacija. Svakom rivalu osim Trakaiju u Humskoj davali su makar po jedan gol u prvom poluvremenu, pa imaju čemu da se nadaju protiv Bešiktaša. Pogotovo što je turski sastav ranjiv i matiran je na poslednja dva gostovanja, LASK-u (1:2) i Erazumu (3:1).

Izabrane vesti

6521: ZENIT - MOLDE, 18.00
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

U napadačkom smislu, tim iz Sankt Peterburga se razgoropadio. Dao je osam komada Dinamu iz Minska (doduše, u produžecima) u prethodnoj rundi kvalifikacija, pa četiri Uralu. I Molde neguje ofanzivan stil, o čemu svedoči podatak da je na prethodnih pet mečeva palo zbirno 17 golova.

6517: SIGMA OLOMOUC - SEVILJA, 19.00
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Silovito deluje Sevilja s početka sezone. Ne samo da je lako izbacila Ujpešt i Žalgiris, nego je bila ubedljiva i u prvom kolu Primere, protiv Rajo Valjekana (4:1). Sigma igra po cik-cak sistemu poraz-pobeda, a poslednje tri njene utakmice ušle su u tip GG3+.

6518: SUDUVA - SELTIK, 19.00
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Otkako ju je eliminisala Crvena zvezda, Suduva se stabilizovala, naročito u defanzivnom smislu, pa na tri vezana meča nije primila gol. A Seltik ume da „trokira“, pa je u poslednjih pet mečeva zabeležio tek dve pobede. Samo jedna od prethodnih pet utakmica velikana iz Glazgova nije ušla u GG.

6503: ATALANTA - KOPENHAGEN, 20.00
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Sudar timova koji igraju dopadljiv i efikasan fudbal, o čemu svedoče brojke. Italijani su u nizu od četiri pobede na kojima su dali čak 18 golova, dok je Kopenhagen u prethodnom kolu danskog prvenstva prekinuo seriju od osam slavlja na kojima je čak 22 puta savladao protivničke golmane.

6510: OLIMPIJAKOS - BARNLI, 20.00
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Olimpijakos je lagano isprašio Lucern u prethodnoj rundi i pokazao da ima ozbiljne ambicije u ovom takmičenju. Ipak, sada će na noge znatno ozbiljnijem protivniku, koji je eliminisao odlični Bašakšehir posle produžetaka, ali nije zablistao na startu Premijer lige, što bi moglo da mu stvori ozbiljno u predstojećem periodu.

6522: BAZEL - APOLON, 20.00
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Bazel je užasno ušao u sezonu, što ga je pored loši rezultata na startu prvenstva koštalo i eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali gigant sa Sent Jakob Parka je sada u seriji od pet vezanih pobeda i želi da je produži i u ovoj utakmici. Apolon je u dosadašnjem toku kvalifikacija lagano kročio put pred sobom, pa će mu ovo biti prva ozbiljna provera kvaliteta.

6505: ZARJA - RB LAJPCIG, 20.30
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Domaćin je na poslednjih pet mečeva četiri puta igrao nerešeno, pa će biti vrlo teško ući mu u trag. Lajpcig se već ozbiljno zagrejao u kvalifikacijama, odigrao je i jedan meč u Kupu Nemačke, tako da ne bi trebalo da ima nikakvih problema kada je prolaz u Ligu Evrope u pitanju. Problem Nemcima predstavlja i činjenica da već u nedelju igraju prvi meč u Bundesligi i to protiv Dortmunda.

6514: ROZENBORG - ŠKENDIJA, 20.45
(Fudbal, Liga Evrope, plej-of)

Rozenborg ovde ne bi smeo da ima nikvih problema. Ne samo u prvoj utakmici, nego i generalno kada je u pitanju plasman u narednu fazu takmičenja. Domaćin je slavio na četiri od posednjih pet utakmica, dok Škendija nije slavila na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima. Rozenborg je uspeo brzo da se oporavi nakon eliminacije od Seltika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je ušao u seriju dobrih igara i rezultata.

FOTO: Star spor


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara