NAJAVA DANA (nedelja, 17. jun): Napred Srbija!

Vreme čitanja: 3min | ned. 17.06.18. | 07:51

Pogledajte šta nas očekuje od sportskih događaja

9: KOSTARIKA - SRBIJA, 14.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Meč koji svi toliko dugo čekamo. Prva utakmica reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Možda i najvažniji na celom turniru. Orlovi će ako dobiju ovaj susret znatno povećati šanse za izlazak iz grupe. Protivnik je pobediv. To su nam pokazali i Belgija i Engleska u skorašnjim pripremnim utakmicama. Srbija je sa druge strane dala pet komada Boliviji. Neka bude tako i protiv Kostarike.

Izabrane vesti

10: NEMAČKA - MEKSIKO, 17.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Nema sumnje da su Nemci favoriti, ali mnogim njihovim navijačima nije drago kako je tim igrao neposredno pred početak turnira. Videćemo da li su Panceri izgubili tonus, ili će igrati na svom nivou protiv Meksika. U dosadašnjih pet okršaja Nemačka je slavila tri puta, a dva puta je bilo nerešeno. Poslednji put su se sastali u junu 2017. godine i Panceri su bili bolji s 4:1.

11: BRAZIL - ŠVAJCARSKA, 20.00
(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Brazilci su po svim parametrima prvi favoriti turnira. Imaju fanstastičnu ekipu, punu zvezda, sa mnogo talenta. Apsolutno su favoriti protiv Švajcarske. I za reprezentaciju Srbije bi bilo dobro da Selesao odradi posao na ovoj utakmici kako valja. Zanimljivo, poslednji njihov dosadašnji susret dobila je Švajcarska 2013. godine s 1:0. Doduše bio je to prijateljski meč.

4246: ASTANA - IRTIŠ, 14.00
(Fudbal, Kazahstan 1)

U pitanju je sudar 14. kola kazahastanskog šampionata. Astana je dobila četiri od poslednjih pet mečeva, dok je Irtiš je dobio tri od poslednje četiri utakmice. Astana je dobila četiri od poslednjih pet međusobnih duela. Probajte sa više golova jer je poslednji duel Astana dobila 6:1.

1243: SOLIGORSK - LUČ MINSK, 15.45
(Fudbal, Belorusija 1)

Soligorsk je dobio pet poslednjih međusobnih duela, dok je Luč u problemu. Poražen je tri puta na poslednjih pet mečeva. Soligorsk je dobio poslednji duel veoma ubedljivo - 5:1, pa nemojte da se iznenadite ukoliko i na ovom okršaju bude sličan ishod. Preporučujemo keca.

1245: NEMAN - BATE BORISOV, 19.45
(Fudbal, Belurusija 1)

BATE je za sada prvi tim beloruskog šampionata, ali je na poslednja tri duela zabeležio pobedu, remi i poraz tako da nije u idealnoj formi. Neman sa druge strane igra odlično. Dobio je četiri od poslednjih pet duela. Poslednji meč je bio 0:0, a BATE je dobio četiri od poslednjih pet međusobnih duela.

7128: PANATINAIKOS - OLIMPIJAKOS, 18.00
(Košarka, Grčka 1)

Trenutno je 2:2, tako da će ovo biti majstorica. Panatinaikos ima prednost domaćeg terena i ima šansu da i pored svih nedaća uspe da se domogne titule prvaka Grčke. Da vam ne govorimo o tome kakva se tenzija očekuje na ovom duelu. Prava ludnica. OAKA će biti krcata. Očekujte neizvestan duel do samog kraja.7100:

7100: BASKONIJA - REAL MADRID, 18.30
(Španija, ACB liga)

Real Madrid jeste favorit, ali protiv Baskonije nije lako igrati. U prva dva meča obe ekipe su zadale po jedan udarac. Baski su čak stigli do brejka slavivši u gostima, dok je Real Madrid dobio drugi meč. Sada će se igrati u Vitoriji i ovaj treći duel bi mogao da bude i preloman.19:00

8417: POLJSKA - SRBIJA, 19.00
(Odbojka, Liga nacija)

Uvek kada ove dve reprezentacije igraju to je spektakl. Posebno je atmosfera u Poljskoj uvek na vrhuncu. Poljaci su fanatici u ovom sportu i dobro im ide. Trenutno su drugi. Srbija ima skor 6-4 i nalazi se na deobi sedme pozicije sa Kanadom. Prilika da se poboljša utisak. Rusija je trenutno peta i drži to mesto sa skorom 7-3.

7806: RODŽER FEDERER - MILOŠ RAONIĆ, 13.00
(Tenis, ATP Štutgart)

U pitanju je finale turnira u Štutgartu koji se igra na travi. Raonić je ubedljivije slavio u polufinalu od Federera, ali ipak je Rodžer favorit. Mada, i Raonić ima odličnu igru za ovu podlogu. Do sada su dva puta igrali na travi, oba puta na Vimbldonu i rezultat u pobedama je 1:1.


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara