NAJAVA DANA (nedelja, 21. oktobar): Partizan sa Spartakom, Derbi dela Madonina i Nica - Marselj

Vreme čitanja: 3min | ned. 21.10.18. | 07:50

Pogledajte najzanimljivije parove dana

2705: SPARTAK – PARTIZAN, 13.00
(Fudbal, Srbija 1)

Umeo je Partizan da se oklizne u Subotici, ali Spartak je ove sezone domaćin u Kuli i pride je posle rasprodaje u poslednja dva prelazna roka značajno oslabio tim. U međuvremenu je smenio i trenera, pa iz poslednja četiri kola ima samo jedan bod. Toliko je osvojio i iz poslednja četiri susreta sa Partizanom. Ni na jednom od ta četiri nismo videli više od dva gola.

Izabrane vesti

1022: PARMA – LACIO, 15.00
(Fudbal, Italija 1)

Parma u formi. Iz pet kola ima četiri pobede, uključujući tu i oni protiv Intera. Ali Lacio je još bolji: pet pobeda iz šest kola. A nemojmo pritom da zaboravimo da je Lacio vezao četiri pobeda u duelima sa Parmom, istina tri su se igrale u Rimu. A svaka od te četiri otišla je u 3+.

3022: HERTA – FRAJBURG, 15.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Posustaje polako Herta, ali i dalje je maksimalna kod kuće: na tri utakmice u Berlinu tri pobede. Frajburg baš i ne blista na strani, ali je zanimljivo da u 12 sudara ovih timova na Hertinom timu i jedni i drugi imaju identičan učinak – po tri pobede, uz šest nerešenih i tri poraza.

2024: EVERTON – KRISTAL PALAS, 17.00
(Fudbal, Engleska 1)

U protekla dva kola Everton je osvojio svih šest bodova, Kristal Palas nijedan, a Karamele mu nisu omiljena poslastica u poslednje vreme. U sedam međusobnih sudara tri Evertonove pobede – nijedna Palasova. U pslednjih pet na Gudisonu vredelo je videli smo makar po gol na obe strane.

3023: MENHENGLADBAH – MAJNC, 18.00
(Fudbal, Nemačka 1)

Majnc već četiri kola bez pobede, Borusija ove sezone dobija svaku drugu, sad bi po toj logici red bio da kiksne. Međutim, u Menhengladbahu ima maksimalnih devet bodova iz tri utakmice, a Majnc je nije dobio od januara 2016. Poslednjih pet utakmica Borusije Menhengladbah donele su barem po tri gola.

1026: FJORENTINA – KALJARI, 18.00
(Fudbal, Italija 1)

Samo jedan od ukupno 13 bodova Fjorentina je osvojila na strani. Na stadionu “Artemio Franki“ zato je savladala sve rivale uz gol razliku 12:1. A i Kaljari je klasična domaćinska ekipa, koja zaboravi da igra kad ode od kuće. Na četiri gostovanja tri poraza. I samo dve na poslednjih 19 utakmica u Firenci.

1031: INTER – MILAN, 20.30
(Fudbal, Italija 1)

Derbi dela Madonina. Inter u seriji od četiri pobede, ali ni Milan nije još, pa ne zna za poraz još od prvog kola i gostovanja u Napulju. Svih sedam Milanovih mečeva ove sezone značila su i prolaz igre GG. Uopšteno, samo je na mečevima Đenove i Sasuola padalo više golova. Četiri od poslednjih pet ligaških derbija milanskih rivala donela su makar po tri gola.

5025: NICA – MARSELJ, 21.00
(Fudbal, Francuska 1)

Da Marselj na strani igra kao kod kuće bio bi možda odmah tu uz PSŽ. Ali barem je atraktivno.  Na četiri Olimpikova gostovanja videli smo 18 golova. Nica se sa druge strane muči kad je domaćin. Samo dva gola i tri boda iz četiri meča. Izgubila je tri poslednja meča od Olimpika.  Poslednja četiri donela su GG3+.

8921: VALENSIJA – BARSELONA, 19.15
(Košarka, Španija 1)

Izabranici Svetislava Pešića bez greška u uvodna četiri kola ACB lige, Valensija polovična, mada je, ako računamo i Evrokup, i ona vezala četiri pobede. Poslednji meč ovih ekipa u Valensiji pripao je Barseloni (71:70), ali pre toga sedam kečeva u sudarima ova dva tima.

8918: CIBONA – CEDEVITA, 19.00
(Košarka, ABA liga)

Promenjivo igra Cedevita na početku sezone, već ima dva poraza u ABA ligi (od Partizana i Mege), te joj je neophodna pobeda u gradskom okršaju sa Cibinom, koja je pretrpela tri početna neuspeha primila najmanje po 78 poena. Od poslednjih osam međusobnih okršaja, Cedevita je dobila sedam. U gostima čak tri vezana.

7857: LAJOVIĆ - COPIL, 14.00
(Tenis, Bazel)

Dušan Lajović igra protiv Marijusa Copila u poslednjem kolu kvalifikacija za glavni žreb za turnir u Bazelu. Lajović je u promenljivoj formi, ima dve pobede i dva poraza. Do sada su se samo jednom sastali, a Lajović je dobio 2013. godine u Rimu s 2:0.

Foto: Action images


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara