NAJAVA DANA (nedelja, 23. septembar): Igra se večiti derbi!

Vreme čitanja: 4min | ned. 23.09.18. | 07:59

Pročitajte koji nas to još najzanimljiviji događaji očekuju danas

2713: PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA, 19.00
(Fudbal, Srbija 1)

Večiti derbi je na redu, najzanimljiviji duel srpskog fudbala. Partizan je domaćin Zvezdi, a crveno-beli su kao učesnik Lige šampiona favorit na ovom duelu. Ako volite da igrate na golove znajte da Partizan često igra 0-2, a Zvezda 3+, te da je na šest od poslednjih duela bilo 0-2. Trenutna razlika na tabeli je dva boda u korist Zvezde s tim što crveno-beli imaju meč manje.

Izabrane vesti

2018: VEST HEM – ČELSI, 14.30
(Fudbal, Engleska 1)

Čelsi posle pet kola ima maksimalan učinak od pet pobeda. I gostovaće Vest Hemu koji je na prvih pet duela zabeležio četiri poraza. Ali, dobili su Čekićari poslednji svoj duel i to im daje elan za ovaj susret.  Zanimljivo je da Vest Hem ima dve pobede na poslednje četiri utakmice protiv Plavaca. Občno igraju 2-3 gola.

2019: ARSENAL – EVERTON, 17.00
(Fudbal, Engleska 1)

Arsenal je na početku imao dva poraza u dva teška meča, ali je tim Unaja Emerija malo proradio pa je vezao tri trijumfa. Everton igra dosta promenljivo na startu sezone i ima tri remija na prvih pet duela. Tobdžije su dosta uspešnije u međusobnim susretima, dobile su četiri od poslednjih pet mečeva. Igraju često 3+.

4027: BARSELONA – ĐIRONA, 20.45
(Fudbal, Španija 1)

Barselona dobro gura u ovom šampionatu i za sada ima sve pobede. Sa maksimalnih 12 bodova Katalonci drže prvu poziciju. U goste na Nou Kamp stiže Đirona i to u dobrom raspoloženju jer je dobila poslednja dva susreta u Primeri. Znate i sami šta treba ovde da igrate. Dovoljno je da kažemo da je na poslednjem susretu bilo 6:1 za Barsu. Nameće se 1 i 3+.

1018: TORINO – NAPOLI, 12.30
(Fudbal, Italija 1)

Napoli je igrao 0:0 protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Očekivalo se od njega da dobije pa sada sa malo poljuljanim samopouzdanjem. Napolitanci imaju tri pobede u prva četiri kola, dok je Torino igrao šareno. Dva remija na poslednja dva meča. Napoli je dobio četiri od poslednjih pet mečeva protiv Torina, od toga tri na strani.

1032: MILAN – ATALANTA, 18.00
(Fudbal, Italija 1)

Milan je u prve tri utakmice u sezoni imao pobedu, remi i poraz. Vrlo je nepredvidljiv. Atalanta je bolje počela, ali je onda vezala dva poraza. I jedan i drugi tim će gledati što pre da ode do gornjeg dela tabele. Ako volite da igrate ikseve ovo je idealan par jer su ova dva ima iz Lombardije igrala tri puta nerešeno na poslednja četiri susreta.

5025: LION – MARSELJ, 21.00
(Fudbal, Francuska 1)

Ovo će biti prava poslastica za sve fudbalske zaljubljenike. Lion koji je tukao Mančester Siti u Ligi šampiona dočekuje Marselj koji trenutno drži drugo mesto na tabeli. Lion je dobio tri od poslednje četiri utakmice protiv Marselja. Obično igraju efikasne utakmice. U poslednjem duelu je bilo 3:2 za Lion. Možda su Lavovi trenutno u boljem momentumu zbog pobede nad Građanima.

1634: PSV – AJAKS, 16.45
(Fudbal, Holandija 1)

Veliki derbi holandske lige, sudar dva najbolja tima, trenutno prvoplasiranog PSV-a i drugoplasiranog Ajaksa. Razlika je samo dva boda. Kopljanici malo kasne zbog remija u prvom kolu. Primetno je da ekipa koja igra kod kuće bolje prolazi u poslednje vreme u sudarima ove dve ekipe. Poslednja dva meča domaći tim je dobio 3:0.

1431: BOKA JUNIORS - RIVER PLATA, 22.45
(Fudbal, Argentina 1)

Dobro, o ovom meču ne treba pričati previše, niti trošiti reči. Sudar je zakazan na Bombonjeri. I Boka ga dočekuje u boljem raspoloženju jer je trenutno na trećem mestu i ima dve vezane pobede. River je u čudnoj seriji jer je vezao četiri remija na prvih pet mečeva, ali je River dobio poslednji meč i tako u dobrom raspoloženju idu Boki na noge. Neverovatan je niz od pet uzastopnih pobeda ekipa koje su igrale u gostima.

8452: POLJSKA – SRBIJA, 19.40
(Odbojka, Svetsko prvenstvo)

Srbija trenutno drži prvo mesto i pobedom bi obezbedila direktan plasman na fajnal siks. Orlovi su u odličnoj formi, dok je Poljska vezala dva poraza i sada se taj tim nalazi u nezgodnoj poziciji. Zanimljivo, Srbija je dobila poslednjih pet utakmica protiv Poljske. Neka tako bude i ovoga puta.

7163: BUDUĆNOST - CRVENA ZVEZDA, 21,00
(Košarka, ABA Superkup)

Stigli smo do završnice drugog ABA Superkupa. U finalu će igrati Budućnost i Crvena zvezda u Laktašima. Budućnost je do finala došla tako što je dobila Partizan posle produžetka, dok je Zvezda bila ubedljivija protiv Cedevite. Ova dva tima su prošle godine bili u finalu ABA lige, a moguće da će i ove odlučivati o osvajaču Jadrana. Budućnost je dobila četiri od poslednjih pet okršaja.


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara