Filip Stojković čeka Nišlije
Filip Stojković čeka Nišlije

NAJAVA DANA (nedelja, 29. jul): Olga piše istoriju u Moskvi! Zvezda čeka Nišlije, Partizan u Vranju, a tu su i strane lige

Vreme čitanja: 3min | ned. 29.07.18. | 08:10

Pogledajte najzanimljivije događaje današnjeg dana

7809: OLGA DANILOVIĆ - ANASTASIJA POTAPOVA, 12.30
(Tenis, WTA Moskva)

Biće ovo lep okršaj dve tinejdžerske senzacije u borbi za trofej. Olga je bila juniorski broj pet, dok je Potapova bila najbolja na svetu, ali je vremenom kavalitet Srpkinje došao ranije do izražaja, pa je ona sada u prednosti nad Ruskinjom. Danilovićeva danas igra i za istoriju jer ako osvoji turnir postaće tek druga WTA igračica koja je do trofeja stigla kao laki luzer, posle Andree Džeger davne 1980. u Las Vegasu.

Izabrane vesti

2707: DINAMO V. - PARTIZAN, 19.00
(Fudbal, Srbija 1)

Partizan pod pritiskom posle poraza od Radnika u prvom kolu. Sada ponovo u Surdulici. Ako izgubi upisaće se u istoriji kluba kao prva generacija koja je vezala šest prvenstvenih poraza na gostovanjima. Ali Dinamo nije kvalitet crno-belih. U prvom kolu je glatko izgubio od Crvene zvezde sa 0:3.

2708: CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ, 19.00
(Fudbal, Srbija 1)

Derbi kola. Radnički je posle gostovanja u Tel Avivu imao dva dana manje odmora. Što je možda još ilustrativnije: u crnoj je seriji od čak osam poraza u duelima sa Crvenom zvezdom. Na poslednjih šest smo videli najmanje tri gola.

1808: KLUB BRIŽ - EUPEN, 14.30
(Fudbal, Belgija 1)

Klub Briž odbranu titulu počinje protiv tima koji je savladao u sva tri sudara na domaćem terenu (Eupen je u eliti debitovao 2010. godine). Na ta tri meča palo je 13 golova. Na svim njihovim mečevima videli smo bar četiri gola, na poslednjih šest prošla je igra GG4+.

5508: KOPENHAGEN - OLBORG, 18.00
(Fudbal, Danska 1)

Kopenhagen se digao posle slabog starta, vezao dve pobede i sa velikim optimizmom dočekuje duel sa timom koji ne zna za neuspeh ove sezone. Olborg je sve iznenadio sa dve startne pobede, pogotovo nad šampionom Midtjilendom prošle nedelje pa ga se treba bojati na Parkenu bez obzira što stiže kao autsajder. A kako i ne bi bio, nije pobedio u prestonici punih 11 godina, a za to vreme ima 14 poraza i tri remija. 

3388: LUGANO - JANG BOJS, 16.00
(Fudbal, Švajcarska 1)

U Švajcarskoj šampion gostuje kod Lugana. U prvom kolu je lako izašao na kraj sa Grashopersom (2:0), mada je i Lugano bio dobar i otpisao Sion (2:1). I njihovi mečevi su obično otvoreni – poslednjih pet je otišlo u 3+. Poslednja četiri pripala su Jang Bojsu, a Lugano današnjeg rivala kod kuće nije savladao iz poslednjih devet pokušaja. Tačnije od 2002. godine.

4289: ŠAHTJOR - ARSENAL K, 18.30
(Fudbal, Ukrajina 1)

Na 11 okršaja ova dva rivala u kojime je Šahtjor bio domaćin čak 10 pobeda tima iz Donjecka i samo jedna Arsenala, ona iz 2006. godine. U narednih sedam do danas svaki put je Šahtjor slavio uz makar tri postignuta gola.

4304: JENISEJ - ZENIT, 13.00
(Fudbal, Rusija 1)

Ligašku premijeru fudbaleri Zenita imaće na gostovanju novajliji u ligi i to posle serije dobrih rezultata u pšripremnom periodu. Pet pobeda i remi učinak je ekipe Sergeja Semaka u proteklih mesec dana, a pobede nad rivalima kao što su Đenova i Grashopers izgradile su samopouzdanje favoritu za titulu.

3306: SALCBURG - LASK, 17.00
(Fudbal, Austrija 1)

Najbolji klub u Austriji je zaista surov u novoj sezoni. Od početka leta i priprema vezali su sedam uzastopnih pobeda uz mnoštvo datih golova. Samo jednu su Crveni bikovi dobili minimalno (1:0), nekome su dali i po pet, šest, sedam golova što nije ohrabrujuće po fudbalere iz Linca.

4605: OSIJEK - HAJDUK, 21.00
(Fudbal, Hrvatska 1)

Kada god se sastaju ovi rivali jedno je sigurno - biće golova na obe strane. Čak na sedam uzastopnih okršaja došao je GG, a Hajduk je u poslednje vreme u zaista dobroj formi. Osokoljeni pobedom nad Slavijom u Ligi Evrope Splićani stižu u Gradski vrt gde nisu izgubili poslednja dva puta.

SRBIJA M18 - V. BRITANIJA M18, 13.00
(Košarka, Eurobasket U18)

Naši momci su poraženi sa pet poena razlike u prvom kolu protiv Litvanije i hitno im je potrebna pobeda kako bi povratili poljuljano samopouzdanje. Britanci su poprilična nepoznanica, ali trijumf nad Crnom Gorom na startu Evropskog prvenstva od devet razlike dovoljna su opomena da ih ne smemo olako shvatiti. Nismo igrali u ovoj kategoriji do sada međusobne duele.

Foto: MN press


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara