NAJAVA DANA (ponedeljak, 16. jul): Delfini u centru pažnje... Da li očekivati laganu partiju sa Ruminima? Fudbal u Danskoj, Belorusiji i mladi srpski košarkaši

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.07.18. | 08:19

Pre nego što se latite današnjih tipovanja, pogledajte šta o najinteresantnijim parovima dana ima da kaže naša statistička analiza

5506: KOPENHAGEN - HORSENS, 18.00
(Fudbal, Danska 1)

Kopenhagen bi na papiru trebalo da ima lak posao sa Horsensom. Ne treba zaboraviti da Horsens nije savladao danskog velikana više od šest godina. Horsens je loše priveo kraju pripreme za novu sezonu i nanizao tri poraza, mada to ništa ne bi trebalo da znači. Kopenhagen je bio efikasan protiv moskovskog CSKA, a onda i dobro počeo kvalifikacije za Ligu Evrope pobedom nad KuPS-om.

Izabrane vesti

5507: RANDERS - BRONDBI, 20.15
(Fudbal, Danska 1)

Odmah na početku danskog prvenstva imamo derbi starih poznanika. Randers se nije proslavio u finišu pripremnog perioda i vezao je tri poraza, dok su Silkenborgovi mečevi bili baš efikasni i svaki put bilo je minimum tri gola, a neretko je bilo i po šest-sedam. Dosadašnja istorija kaže da Randers na svom terenu nije savladao Brondbi već šest godina. Možda je vreme da se to promeni.

5419: ELFSBORG - HAMARBI, 19.00
(Fudbal, Švedska 1)

Hamarbi je iznenada pao i već tri ligaške utakmice ne zna za pobedu, zbog čega je izgubio prvo mesto na tabeli i dozvolio AIK-u da ode na vrh. Elfsborg se, sa druge strane, trgnuo, vezao tri ligaške pobede, pet u svim takmičenjima i četiri puta zaredom rezultat je bio 2:1! Svaki put u tom nizu prolazio je tip GG&3+. Sada je miran u sigurnoj zoni. Obratite pažnju na golove, moglo bi da vam se isplati.

1247: DINAMO BREST - SOLIGORSK, 19.45
(Fudbal, Belorusija 1)

Derbi gonjeg dela tabele u koji oba tima ulaze sa serijama dobrih rezultata. Brest je bez ligaškog poraza još od početka maja, a Soligorsk čak od početka aprila! Doduše, Brest je nanizao četiri pobede, dok je Soligorsk u poslednja tri meča postigao samo jedan gol. Susreti u kojima je Brest domaćin obično se završe sa bar tri gola.

4501: BREIDABLIK - FJOLNIR, 21.15
(Fudbal, Island)

Breidablik je u daleko boljoj poziciji od Fjolnira, mada treba obratiti pažnju da su poslednja dva rezultata domaćina bili zapravo 0:0. Fjolnir je u poslednja dva gostovanja propisno isprašen i ima gol razliku 1:8. Zanimljivo, poslednja tri susreta ovih timova završena su u granicama 2-3 gola.

ŠVEDSKA M20 - SRBIJA M20, 15.45
(Košarka, EP)

Potpuno lud meč u Kemnicu i pobeda Orlića kojim je praktično overena prva pozicija na tabeli i lakši put do finala. Novak Musić, a pre njega Aleksa Radanovu uspeli su da zadrže mirnu glavu u dramatičnoj završnici i tako pregrmeli veliku prepreku. Utakmica sa Švedskom ne bi trebalo da bude tako napeta, iako su Skandinavci lako rabili Island.

8718: SRBIJA - RUMUNIJA, 20.30
(Vaterpolo, EP)

Delfini počinju svoj put ka novom evropskom zlatu, a prva prepreka ne bi trebalo da bude teška. Naprotiv, Srbija godinama unazad razbija Rumuniju sa pola gasa, tako da bi izabranicima Dejana Savića ovo trebalo da bude samo zagrevanje za ono pravo.

7862: P. KUEVAS – L. ĐERE, 20.05
(ATP, Umag, zemljana podloga)

Iako nosi epitet 74. tenisera sveta, Pablo Kuevas, nije ništa bolji od našeg asa. Naime, Laslo Đere je izgubio samo jedan od minulih pet susreta, i to od Lorencija na Vimbldonu sa 1:3. Urugvajac je izgubio tri meča, što svedoči  da njegova forma nije na zavidnom nivou. To je šansa koju bi Đere u suštini morao da pretvori u svoju prednost na zemljanoj podlozi u Hrvatskoj.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara