NAJAVA DANA (ponedeljak, 17.septembar): Vatra košarkaških kvalifikacija... Na tipovanje čekaju Serija A i Primera

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.09.18. | 08:07

Pogledajte koji nas to sportski događaji očekuju danas...

2027: SAUTEMPTON – BRAJTON, 21.00
(Fudbal, Engleska 1)

Ovo je drugi zvanični susret ova dva tima u ovoj sezoni. Sveci su kao gosti slavili u okviru Liga Kupa (1:0). Sautempton je u boljoj formi. Domaćin je vezao dva trijumfa bez primljenog gola. Brajton je bez trijumfa od 19. avgusta kada su slavili protiv Junajteda. Oba tima imaju šest bodova.

Izabrane vesti

1037: SPAL – ATALANTA, 20.30
(Fudbal, Italija 1)

Spal je prijatno iznenadio na početku ove sezone. Posle tri kola imaju šest bodova. Zanimljivo je da je na prethodnih pet mečeva ovog kluba došlo 0-1 gola. Atalanta je bez pobede i bez postignutog pogotka na prethodna dva susreta. Prošle sezone oba međusobna meča ova dva kluba završena su identičnim rezultatom – 1:1.

4010: ĐIRONA – SELTA, 21.00
(Fudbal, Španija 1)

Selta je bez poraza u ovoj sezoni. Tim iz Viga je osvojio sedam bodova na tri prvenstvena meča. Đirona je na koti četiri. Na četiri poslednja meča Selte došlo je 2-3 gola. Prošle sezone u Kataloniji je bilo 1:0 za domaćina.

5110: BEZJE – MEC, 20.45
(Fudbal, Francuska 2)

Ono što je PSŽu prvoj, to je Mec u drugoj ligi Francuske. Gost posle šest odigranih utakmica ima isto toliko pobeda. Sa druge strane Bezje je u maloj krizi. Vezali su dva poraza minimalnim rezultatom. Na prethodnih pet susreta Bezja došla su 0-2 gola.

5309: ALANJA – TRABZON, 19.00
(Fudbal, Turska 1)

Alanja će se ponovo boriti za opstanak. Ili bar tako deluje. Domaćin ima samo jedan trijumf u prethodnih pet susreta. Sa druge strane Trabzon igra vrlo solidno. Pre prvenstvene pauze su deklasirali Galatasaraj sa 4:0. Trabzon, računajući prethodna četiri meča, ima samo jedan trijumf nad večerašnjim rivalom.

5507: OLBORG - VEJLE KOLDING, 19.00
(Fudbal, Danska 1)

Vejle je užasnoj formi. Pobedu nema od prvog kola, a na prethodna tri meča ni gol nije dao. Ni Olborg ne blista. Ko kuće na poslednja dva susreta pobeda i poraz, oba puta uz 0-1, što nije baš karakteristično za dansku ligu.

5208: ARIS – LEVADIJAKOS, 18.00
(Fudbal, Grčka 1)

Aris je sjajno ušao u sezonu – dva meča dve pobede bez primljenog gola. Levadijakos pobeda i poraz, oba puta 0-1. U duelima ova dva tima često bude dosta golova. Poslednji put 4:3 za Levadijakos i to iz 2-1. Možda je sada vreme za jedinicu uz neki veleobrt?

3528: BANJIK - SPARTA PRAG, 18:00
(Fudbal, Češka 1)

Banjik je u seriji od šest utakmica bez poraza, Sparta još nije izgubila u novoj sezoni. I jedni i drugi u proseku primaju gol na svakom drugom susretu. Međutim, međusobni dueli veoma su im efikasni. U prethodna dva 3:2 za Banjik, odnosno 3:2 za Spartu. Pre toga u kupu 2:2....

7026: CRNA GORA – UKRAJINA, 20.15 
(Košarka, kvalifikacije za SP)

Ni za jedne ni za druge još ništa nije izgubljeno, iako zaostaju pobedu, odnosno dve za trećim mestom u Grupi I koje trenutno drži Letonija. Ukrajinci su se podigli posle iznenađujućeg trijumfa nad Španijom u prošlom kolu. Ovaj susret mogao bi da bude presudan za Crnogorce, pogotovo ukoliko izgube.

7027: POLJSKA – HRVATSKA, 21.00 
(Košarka, kvalifikacije za SP)

Hrvati pate li pate u ovim kvalifikacijama. Na negativnom su skoru trenutno (3-4) i ukoliko ne pobede Poljsku na Mundobasketu i nemaju šta da traže. Uz Holandiju Poljaska je najlošiji tim u ovoj grupi, a svi dobro znamo kakve igrače Hrvatska ima...

FOTO: Reuters/Action Images


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara