NAJAVA DANA (ponedeljak, 22. oktobar): Premijer liga uz Tobdžije i Lester! Nemačka, Serija A, ABA liga...

Vreme čitanja: 4min | pon. 22.10.18. | 08:15

Pre nego što prionete na tipovanja, pogledajte statističku analizu najinteresantnijih parova

2025: ARSENAL – LESTER, 21.00
(Fudbal, Engleska 1)

Sjajno igra Arsenal posle neubedljivog početka sezone. Emerijev tim vezao je devet pobeda u svim takmičenjima, a samo jednom u tom nizu nije prošla i igra 3+. Tobdžije su dobile svaki premijerligaški duel sa Lisicama na svom stadionu. I gosti vole da se nadigravaju, pa je tip 3+ viđen na pet od poslednjih šest prvenstvenih duela.

Izabrane vesti

1032: SAMPDORIJA – SASUOLO, 20.30
(Fudbal, Italija 1)

Sa dve pobede otišli su Đenovljani na pauzu, a pri vrhu tabele nazale se usled činjenice da ih je u poslednjih šest utakmica dobio jedini Inter. Mada, mečevi Sampdorije su po pravili neefikasni, jer je od poslednjih pet samo jedan izašao iz okvira 0-2 gola. Sasuolo igra znatno otvorenije, u dosadašnjem toku prvenstva na njihovim mečevima pet puta je proša igra 3+, a od poslednjih 11 gostovanja u Seriji A propustili su da zatresu mrežu samo na prethodnom, u Napulju.

4025: SOSIJEDAD – ĐIRONA, 21.00
(Fudbal, Španija 1)

Posle dva loša rezultata, pobea u baskijskom derbiju nad Bilbaom popravila je raspoloženje na Anoeti, gde gostuje Đirona koja već četiri kola ne zna za trijumf. Čak 13 od prethodnih 14 utakmica Sosijedada pred domaćom publikom bilo je začinjeno sa tri ili više golova. A da bi ovo mogao da bude efikasan susret ukazuje podatak da su fudbaleri Đirone tresli mrežu rivala na svakom od poslednjih pest ligaških gostovanja.

5309:TRABZON – ERZURUM, 19.00
(Fudbal, Turska 1)

Gosti su pre prvenstvene pauze upisali prvenac u elitnom društvu, ali teško je očekivati da mogu da se odupru Trbzonu, koji na svom stadionu igra odlično, a od poslednja četiri meča dobio je tri. I prilično je efikasan, jer je u tom periodu dao 12 golova. Erzurum pak igra neefikasne susrete, pa je samo jedan od poslednjih šest probio granicu 0-2 gola.

3049: DUIZBURG - ST. PAULI, 20.30
(Fudbal, Nemačka 2)

Iznenađujućim slavljem u Kelnu, Duizburg je tek u prošlom kolu upisao prvenac u Cvajti. Njegovi mečevi su po pravilu efikasni, jer je svaki od minulih pet ukrašen tipom GG3+. Sent Pauli je nanizao četiri meča bez poraza, na strani igra promenjivo, ali ume da poentira, jer je na četiri od prethodnih pet gostovanja davao bar po gol.

1034: BENEVENTO - LIVORNO, 21.00
(Fudbal, Italija 2)

Benevento se trenutno nalazi na 10. poziciji, a u goste mu dolazi najlošija ekipa prvenstva koja je do sada osvojila samo dva boda. Veštice su do skoro igrale dobro, ali su onda vezale dva poraza i sada je slika potpuno drugačija. Ova dva tima su se do sada sastala dva puta i svaki tim je dobio meč kod kuće. Prošle godine je Benevento dobio sa 1:0.

4547: DINAMO BUK. - DUNAREA, 20.00
(Fudbal, Rumunija 1)

Dinamo zasad ima užasnu sezonu i nalazi se na dva mesta od dna tabele. Kalaresi Dunarea je na sredini tabele i igra promenljivo. Dinamo je vezao četiri poraza na poslednjih pet mečeva. Do sada se nisu sastajali, ali sudeći po tome kako oba tima igraju u poslednje vreme možda nije loše probati sa tipom 0-2 gola.

5109: LANS - FCO AJAČIO, 20.45
(Fudbal, Francuska 2)

Lans zasad dobro gura, treći je na tabeli, a u prošlom kolu dobio je posle dva vezana remija. Gazelek Ajačio je u poslednje vreme jako loš, ima tri poraza na poslednje četiri utakmice u ligi. Lans je dosta uspešniji u međusobnim duelima pošto je dobio četiri od poslednjih pet obračuna. Najčešće igraju 2-3 gola.

5507: BRONDBI - ODENZE, 19.00
(Fudbal, Danska 1)

Brondbi je imao neverovatnu seriju od tri poraza zaredom, ali je u prošlom kolu slavio pa s malo boljim elanom čeka Odenze. Ovaj tim se nalazi u donjem delu tabele, međutim ima dve pobede i remi na poslednja tri meča i u dobroj je formi. Ekipa koja je igrala kao domaćin je slavila na četiri od poslednjih pet međusobnih obračuna ovih timova.

7118: BUDUĆNOST - FMP, 18.00
(Košarka, ABA liga)

Panteri će igrati protiv evroligaša. To govori samo za sebe o težini duela. FMP za sada ima dve pobede, isto kao i Plavi iz Podgorice. Tim Aleksandra Džikića još nije uigran do kraja pa je ovo možda šansa za Pantere da iznenade na gostovanju. Đetići imaju probleme sa uigravanjem stranaca, neki se, poput Kotija Klarka, nisu najbolje snašli i navikli na novu sredinu. Budućnost je dobila poslednja četiri duela protiv FMP-a.

9252: FRIC T. – L. ĐERE, 19.05
(Tenis, ATP Bazel, tvrda podloga)

Kalifornijski teniser Tejlor Fric, nominalno je jači od našeg asa, koji trenutno drži 86. ATP poziciju. Đere ipak nije ni u kom slučaju otpisan, što potvrđuju dve kvalifikacione pobede uoči završnog, finalnog turnira u Bazelu. Fric nije učestvovao u kvalifikacionim borbama, ali će svakako zaigrati pod pritiskom izgubljenih susreta na samom startu turnira u Šangaju i u Švedskoj. To bi mogao biti plus za Srbina koji će pokušati da savlada Amerikanca s kojim se do sada nije sretao.

FOTO: Reuters/Action Images


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara